«Λευκή» ισοπαλία είχαμε τόσο στο Τορίνο - Λάτσιο όσο και στο Ουντινέζε - Σαλερνιτάνα.

Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται, αυτήν την εβδομάδα, η Serie A. Στο Ολίμπικο συναντήθηκαν η Τορίνο και η Λάτσιο, οι οποίες αναδείχθηκαν ισόπαλες στις τελευταίες τρεις φορές που έπαιξαν μεταξύ τους.

Η παράδοση δεν… έσπασε και ήρθαν και πάλι ισόπαλες, αυτήν τη φορά χωρίς τέρματα (0-0). Οι φιλοξενούμενοι έφθασαν πιο κοντά στο γκολ δύο φορές.

Στο 24’ ο Άνταμ Μάρουσιτς πήρε πολύ ωραία πάσα μέσα στην περιοχή, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε εντυπωσιακή απόκρουση.

Στο 63’ ο Τσίρο Ιμόμπιλε, έπειτα από θαυμάσια κούρσα, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα όμως κατέληξε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.




Η Ουντινέζε με τη Σαλερνιτάνα, από την πλευρά τους, αγωνίστηκαν στην «Dacia Arena», αλλά ούτε εκείνες κατάφεραν να σκοράρουν.

Είχαμε και εδώ «λευκή» ισοπαλία (0-0). Με δέκα παίκτες τελείωσαν οι γηπεδούχοι μετά την αποβολή του Νεουέν Πέρες στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι στο 6’, το οποίο δεν δόθηκε, ενώ στην καλύτερη φάση του ματς στο 80’ ο Φεντερίκο Μπονατσόλι των φιλοξενουμένων έστειλε ένα σουτ ακριβείας προς την αντίπαλη εστία, το οποίο σταμάτησε εντυπωσιακά ο Μάρκο Σιλβέστρι.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λάτσιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ