Ο Ζοσέ Μουρίνιο πέρσι έκανε το come back στους πάγκους, καθώς ανέλαβε τη Ρόμα. Ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται, όμως, να μην μένει εκεί. Ο τεχνικός των Ρωμαίων είναι σε συζητήσεις, προκειμένου να πάρει τα κλειδιά της Εθνικής Νιγηρίας. Η Ρόμα δεν τα πηγαίνει καλά φέτος, παρότι η έλευση του Μουρίνιο έφερε προσδοκίες. Οι ιθύνοντες στηρίζουν τον Special One, […]

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πέρσι έκανε το come back στους πάγκους, καθώς ανέλαβε τη Ρόμα. Ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται, όμως, να μην μένει εκεί. Ο τεχνικός των Ρωμαίων είναι σε συζητήσεις, προκειμένου να πάρει τα κλειδιά της Εθνικής Νιγηρίας.

Η Ρόμα δεν τα πηγαίνει καλά φέτος, παρότι η έλευση του Μουρίνιο έφερε προσδοκίες. Οι ιθύνοντες στηρίζουν τον Special One, ο οποίος φαίνεται να είναι αμετακίνητος από τον πάγκο των Ρωμαίων.

Οι οπαδοί της Ρόμα γκρινιάζουν με όσα βλέπουν και ένα σενάριο φούντωσε τις φήμες αποχώρησης. Ο Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται να είναι σε συζητήσεις με την Ομοσπονδία της Νιγηρίας, για να αναλάβει την Εθνική Ομάδα.

Πάντως, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Μουρίνιο θέλει να είναι και στους δύο πάγκους ή θα αποχωρήσει από τη Ρόμα για τη Νιγηρία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ