Η "μετάλλαξη" του Πάολο Ντιμπάλα είναι γεγονός! Ο Αργεντινός βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό στην Ρόμα και μένει μακριά από τραυματισμούς.

Η “μετάλλαξη” του Πάολο Ντιμπάλα είναι γεγονός! Ο Αργεντινός βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό στην Ρόμα και μένει μακριά από τραυματισμούς.

Ποτέ δεν αμφισβητήθηκε η ποιότητα του Πάολο Ντιμπάλα. Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός έχει βγάλει τις αρετές του παιχνιδιού του στην Γιουβέντους αλλά και νωρίτερα στην Παλέρμο.

Το μόνο ανησυχητικό στον Αργεντινό είναι η ευαισθησία του στους τραυματισμούς. Τέτοιες ατυχίες (που ήταν πολλές) του στέρησαν μια λαμπρή καριέρα στην Γιουβέντους αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Ο Ντιμπάλα είναι ακόμα σε ηλικία που μπορεί να ελπίζει σε μια σπουδαία πορεία και αυτό το όνειρο του το χαρίζει απλόχερα η Ρόμα! Στους τζιαλορόσι ο Αργεντινός έχει αναγεννηθεί!

Ξεπεράσαμε τον πρώτο μήνα δράσης και όμως ο Παόλο δεν έχει βγάλει τον παραμικρό τραυματισμό! Ούτε παράπονα για ενοχλήσεις, ούτε σημάδια κόπωσης.

Είναι 100% ακμαίος και παίρνει δικαιωματικά τον ρόλο του ηγέτη στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Όσο ο Ντιμπάλα είναι υγιής, τόσο η Ρόμα θα προοδεύει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paulo Dybala (@paulodybala)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ