Έπειτα από συζητήσεις με τους γιατρούς των "μπιανκονέρι" και των "τρικολόρ" αποφάσισε να ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Πολ Πογκμπά αποχώρησε κουτσαίνοντας από προπόνηση της Γιουβέντους στο Λος Άντζελες, πριν από μία εβδομάδα.

Όπως διαπιστώθηκε, μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στις ΗΠΑ, υπέστη ρήξη στον πλάγιο μηνίσκο στο δεξί γόνατο.

Ο 29χρονος μέσος αποχώρησε από τη συνέχεια της προετοιμασίας της ιταλικής ομάδας και επισκέφθηκε ειδικό γιατρό στην Ιταλία για να δει πώς θα ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο Γάλλος κινδυνεύει πλέον να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, που θα γίνει στο Κατάρ, και φυσικά μεγάλο μέρος των υποχρεώσεών του με τη «μεγάλη κυρία».

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να επιλέξει να γίνει συρραφή στο σημείο που τραυματίστηκε. Σε αυτήν περίπτωση θα έμενε εκτός για 5 μήνες.

Υπάρχει ακόμα μία επιλογή, απλώς να αφαιρέσει το κομμάτι του μηνίσκου, κάτι που θα του επιτρέψει να επιστρέψει το πολύ σε δύο μήνες.

Ωστόσο, υπάρχει κίνδυνος να αντιμετωπίσει στο μέλλον πρόβλημα με την κινητικότητά του. Συνήθως σε αυτήν την επέμβαση υποβάλλονται νεότεροι παίκτες.

Αν και όλα έδειχναν πως θα επέλεγε να κάνει χειρουργείο και  θα έμενε μακριά από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για δύο μήνες, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport  αποφάσισε να μην κάνει την επέμβαση.

Έπειτα από συζητήσεις με τους γιατρούς των “μπιανκονέρι” και των “τρικολόρ” αποφάσισε να ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ