Ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη σε έλεγχο ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε μετά από το ματς της Γιουβέντους με την Ουντινέζε τον περασμένο Αύγουστο

Ο Πολ Πογκμπά ήταν θετικός σε τεστοστερόνη σε τσεκ ντόπινγκ στον οποίο πέρασε μετά από το ματς της Γιουβέντους με την Ουντινέζε τον προηγούμενο Αύγουστο

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport υπαίτιο ήταν ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο αποκτήθηκε από τις ΗΠΑ, όπου υπάρχουν διαφορετικοί κανονισμοί για το ντόπινγκ συγκριτικά με την Ευρώπη.

Ο τεχνικός της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, σε ερώτηση μετά το φιλικό με τη Γερμανία για την περίπτωση του Γάλλου διεθνή, εκδήλωσε την άποψή του περί άγνοιας.

“Δεν ξέρω όλα τα γεγονότα. Είναι ακόμη μια κατάσταση που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά άσχημα πράγματα που συμβαίνουν στον Πολ αυτή τη στιγμή. Είναι δύσκολο

Γνωρίζοντας τον και σε σχέση με όλα όσα έχει στο κεφάλι του, δεν μπορώ να φανταστώ ότι πήρε εν γνώσει του ουσίες που βελτιώνουν την απόδοση.

Θυμάμαι ακόμα ορισμένες συζητήσεις που είχα μαζί του σχετικά με το εμβόλιο και τον κορονοϊό. Παρόλα αυτά, η ουσία ανιχνεύτηκε κι υπάρχει, εκτός αν υπάρξει δεύτερη γνώμη.

Αλλά γνωρίζοντας το γιατί και το πώς, δεν νομίζω ότι ξέρει δυστυχώς. Είναι δύσκολο για εκείνον, τον υποστήριζα πάντα. Είναι άλλο ένα πισωγύρισμα για αυτόν”, είπε μεταξύ άλλων ο Ντεσάμπ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ