Η αρμάδα του Μιλάνου είναι 34 αγώνες αήττητη. Δεύτερο μεγάλο ρεκόρ. Σκοράρει για 35 σερί αγώνες πρωταθλήματος (νέο ρεκόρ), και συνεχίζει την ξέφρενη κούρσα της για τον τίτλο.  Η Μίλαν κάνει μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, και ακόμα και χωρίς τον Ζλάταν που επιστρέφει σε 10-15 ημέρες, έστειλε ακόμα ένα μήνυμα τίτλου από την έδρα της […]

Η αρμάδα του Μιλάνου είναι 34 αγώνες αήττητη. Δεύτερο μεγάλο ρεκόρ. Σκοράρει για 35 σερί αγώνες πρωταθλήματος (νέο ρεκόρ), και συνεχίζει την ξέφρενη κούρσα της για τον τίτλο. 

Η Μίλαν κάνει μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, και ακόμα και χωρίς τον Ζλάταν που επιστρέφει σε 10-15 ημέρες, έστειλε ακόμα ένα μήνυμα τίτλου από την έδρα της πολύ δυνατής την φετινή χρονιά Σασουόλο. 

Η μοναδική πορεία της στα Top-5 πρωταθλήματα από τον περασμένο Μάρτιο τής έχει δώσει τέτοια ψυχολογία, που δεν καταλαβαίνει από απουσίες, ακόμα και αν αφορά τον μεγάλο Ζλάταν, από κούραση με το μικρό σχετικά ρόστερ, και συνεχίζει για το σκουντέτο. Το 2021 είναι η χρονιά της μεγάλης ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

VIDEO Benevento-Milan 0-2, Highlights, gol e sintesi: pallonetto celestiale  di Rafael Leao, rigore di Kessia. Rossoneri in testa – OA Sport

Μπενεβέντο – Μίλαν 0 – 2

 Η Μίλαν φρόντισε να επιστρέψει άμεσα στη γνωστή θέση της, στην κορυφή του Καμπιονάτο. Και το έκανε με στιλ και άνεση. Σε αυτό το 0-2 στη Μπενεντέτο έδειξε ότι δεν τη σταματάει τίποτα και πήρε το τρίποντο, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 33′ (αποβολή Τονάλι).

Image

Ο Φραν Κεσιέ με εκτέλεση πέναλτι στο 15′ άνοιξε το σκορ στο Τσίρο Βιγκορίτο για την ομάδα του Μιλάνο. Μεσολάβησε η αποβολή του Τονάλι, μπορεί να έλειπε και πάλι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αλλά αυτή τη Μίλαν δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά και με τον Ραφαέλ Λεάο στο 49ο λεπτό κλείδωσε τη νίκη επί της Μπενεβέντο (του πρώηνπ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (0-2).

Οι αγωνιστικές περνούν, αλλά η κορυφή δεν αλλάζει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ