Μια Γιουβέντους από τα παλιά έβγαλε γούστα και καθάρισε την Πάρμα με το εμφατικό 0-4. Μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της, αφού δεν το κάνει συχνά φέτος και ιδιαίτερα στο καμπιονάτο. Η Γιουβέντους δεν είχε όρεξη για περιπέτειες και με ένα ορεξάτο και τσατισμένο από τις βραβεύσεις Κριστιάνο κέρδισε εύκολα την Πάρμα και συνεχίζει […]

Μια Γιουβέντους από τα παλιά έβγαλε γούστα και καθάρισε την Πάρμα με το εμφατικό 0-4. Μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της, αφού δεν το κάνει συχνά φέτος και ιδιαίτερα στο καμπιονάτο.

Η Γιουβέντους δεν είχε όρεξη για περιπέτειες και με ένα ορεξάτο και τσατισμένο από τις βραβεύσεις Κριστιάνο κέρδισε εύκολα την Πάρμα και συνεχίζει τις προσπάθειες για ένα ακόμα τίτλο. Δύο γκολ ο Κριστιάνο και συνεχίζει να σκοράρει ο Μοράτα. Στο -1 από την Μίλαν, αλλά με αγώνα περισσότερο.

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο έκανε ότι ήθελε την Πάρμα, επικρατώντας εύκολα με 4-0. Οι Μπιανκονέρι είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που βρήκε δίχτυα δυο φορές, με τους Κουλουσέφσκι και Μοράτα να προσθέτουν τα ονόματά τους στον φωτεινό πίνακα των σκόρερ.

Τρίτο συνεχόμενο τρίποντο για την Γιουβέντους, που βρίσκεται στην 3η θέση με 27 πόντους και στο -1 από την κορυφή και τη Μίλαν. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 15η θέση της Serie A με 12 βαθμούς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "SERIEA e.p"

Οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» μέσα σε τρία λεπτά (23′ – 26′). Αρχικά, ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι ολοκλήρωσε ιδανικά συρτή σέντρα του Άλεξ Σάντρο, σκοράροντας εις βάρος της πρώην ομάδας του.

Και, τρία λεπτά αργότερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από εντυπωσιακό άλμα – σπεσιαλιτέ, σκόραρε με το κεφάλι, δίνοντας πρόωρο τέλος στον αγώνα, προτού καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο.

Ο Μοράτα φρόντισε να σημειώσει τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη και τέταρτο γκολ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του επί των «παρμέντσι»!

https://twitter.com/DJRuizMoran/status/1340413749228924928

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ