Η Ουντινέζε αποτελεί το ποδοσφαιρικό παραμύθι που όλοι θέλουν να γνωρίσουν. Εκπλήσσει ευχάριστα όλη την Ευρώπη με τις επιδόσεις της και βάζει βάσεις για πρωταθλητισμό.

Η Ουντινέζε αποτελεί το ποδοσφαιρικό παραμύθι που όλοι θέλουν να γνωρίσουν. Εκπλήσσει ευχάριστα όλη την Ευρώπη με τις επιδόσεις της και βάζει βάσεις για πρωταθλητισμό.

Αποτελεί την έκπληξη της φετινής Serie A. Τίποτα δεν έδειχνε στην αρχή της χρονιάς αυτό που θα ακολουθούσε ένα μήνα αργότερα. Η Ουντινέζε όχι μόνο πείθει αλλά παίρνει και μεγάλες νίκες που την βάζουν σε τροχιά Ευρώπης! Και ας έχει το 13ο μπάτζετ της Ιταλίας.

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές απέτυχε… Κανείς όμως δεν πτοήθηκε αφού υπήρχε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. Φτάνοντας στη διακοπή η Ουντινέζε έχει πετύχει 5 διαδοχικές επιτυχίες και κάποιες από αυτές κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lega Serie A (@seriea)

Ο Αντρέα Σοτίλ είναι πρωτεργάτης σε αυτή την ξέφρενη πορεία. Μπορεί να μην είναι μυημένος στις υψηλές πτήσεις αλλά η μεθοδική δουλειά του σε συνεργασία με τη διοίκηση έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και άπαντες είναι διψασμένοι για περισσότερα!

Προπονητικά μπορεί να μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό αλλά στο Ούντινε τον θαυμάζουν. Και αυτό γιατί είχε περάσει παλιότερα ως ποδοσφαιριστής από την ομάδα. Τώρα ηγείται μιας νέας προσπάθειας από τον πάγκο και έχει πολλούς υποστηρικτές για να πετύχει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Udinese Calcio (@udinesecalcio)

Ένας προπονητής πρέπει να πλαισιώνεται και από καλούς ποδοσφαιριστές και η Ουντινέζε έχει το “διαμάντι” της! Ο Μπέτο είναι λίρα εκατό για την Ουντινέζε κάτι που είχε δείξει από πέρυσι που αγωνιζόταν ως δανεικός από την Πορτιμονένσε.

Σκόραρε 11 γκολ στο περσινό πρωτάθλημα και φέτος επέστρεψε ακόμα πιο δυνατός! Στην Ουντινέζε νιώθουν δικαιωμένοι για τα χρήματα που δαπάνησαν για την αγορά του και το σκοράρισμα στηρίζεται εν πολλοίς στο πρόσωπό του!

Η Ουντινέζε ζει ένα όνειρο τον τελευταίο μήνα και ευελπιστεί να νιώσει την ίδια ευφορία και στη συνέχεια της σεζόν!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ