Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, έπιασε από τον λαιμό από την αρχή την Φιορεντίνα και την υποχρέωσε σε βαριά ήττα στον νότο. Σε μία από τις καλύτερες εφετινές της εμφανίσεις, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο είχε 7 τελικές στην εστία και πέτυχε 6 γκολ. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Νάπολι πέτυχε 6 γκολ […]

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, έπιασε από τον λαιμό από την αρχή την Φιορεντίνα και την υποχρέωσε σε βαριά ήττα στον νότο. Σε μία από τις καλύτερες εφετινές της εμφανίσεις, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο είχε 7 τελικές στην εστία και πέτυχε 6 γκολ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Νάπολι πέτυχε 6 γκολ απέναντι στη Φιορεντίνα.

Οι βιόλα πήγαν στο Stadio Diego Armando Maradona με στόχο μια καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα, αλλά τελικά διασύρθηκαν με 6-0… Αποτέλεσμα που έκανε έξαλλους τους τιφόζι, στους οποίους απολογήθηκε ο Τσέζαρε Πραντέλι στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όμως, ήρθε μια φωτογραφία για να κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Πρωταγωνιστής σε αυτή τη φωτογραφία είναι ο Καγιεχόν, ο οποίος επέστρεψε στη Νάπολη για πρώτη φορά ως αντίπαλος έπειτα από επτά όμορφα χρόνια στους παρτενοπέι και σκέφτηκε να βγάλει μια φωτογραφία στα αποδυτήρια της πρώην ομάδας του, μαζί με φροντιστές και μέλη του ιατρικού τιμ.

Το κακό είναι ότι αυτή η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στα social media από τους Ναπολιτάνους, με συνέπεια οι οπαδοί της Φιορεντίνα να ξεσηκωθούν και να γράφουν… τα πάντα για τον Καγιεχόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ίδια ώρα που οι βιόλα, ως κλαμπ, προσπάθησαν να τον καλύψουν, τονίζοντας ότι ο Ισπανός εξτρέμ είχε ζητήσει να μην δημοσιευθεί η φωτογραφία.

Η επιθυμία του δεν έγινε πραγματικότητα όμως και έτσι όλοι μπορούν να τον δουν να χαμογελάει λίγα λεπτά μετά το τέλος του ματς και ενώ η ομάδα τοhttp://bit.ly/3iolxAυ έχει δεχhttp://bit.ly/3iolxAθεί έξι γκολ…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ