Ο Ζλάταν απένειμε στον εαυτό του την… υπέρ-χρυσή μπάλα! Διότι, τα έχουμε πει. Ένας είναι ο Ζλάταν και ό,τι θέλει κάνει. Αποφάσισε λοιπόν και το είπε: “Η Χρυσή Μπάλα είναι σίγουρα ένα ωραίο τρόπαιο, αλλά δεν το χρειάζομαι για να αποδείξω πως είμαι ο κορυφαίος”. Εφέτος ο Ιμπραϊμοβιτς ήξερε ότι – και πάλι… – δε […]

Ο Ζλάταν απένειμε στον εαυτό του την… υπέρ-χρυσή μπάλα! Διότι, τα έχουμε πει. Ένας είναι ο Ζλάταν και ό,τι θέλει κάνει. Αποφάσισε λοιπόν και το είπε: “Η Χρυσή Μπάλα είναι σίγουρα ένα ωραίο τρόπαιο, αλλά δεν το χρειάζομαι για να αποδείξω πως είμαι ο κορυφαίος”. Εφέτος ο Ιμπραϊμοβιτς ήξερε ότι – και πάλι… – δε θα έπαιρνε την τιμητική αυτή διάκριση. Αν τη δικαιούτο κάποιος άλλος εκτός από τον Μέσι, αυτή τη χρονιά, ήταν έτσι κι αλλιώς ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Αλλά, η αλήθεια είναι ότι από την ημέρα που αποκαλύφθηκε ότι ο Μέσι είχε γκρινιάξει στον Γκουαρδιόλα για την απόκτηση του Σουηδού, το 2009, ο οξύθυμος Ζλάταν δε θα έχανε την ευκαιρία να πετάξει μια -έμμεση- έστω “μπηχτή” για το φετινό νικητή. Άλλωστε, μεταξύ μας, κάπου έχει κι ένα δίκιο. Με κλεισμένα τα 40 του (στις 3 Οκτωβρίου), δεν υπάρχουν και πολλοί παίκτες χωρίς Χρυσή Μπάλα στον κόσμο που να έχουν πετύχει τόσα πολλά.

Ο Σουδός στράικερ μετράει συνολικά 31 τρόπαια, μεταξύ τους 13 πρωταθλήματα σε πέντε διαφορετικές χώρες! Ολλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία. Έχει ανακηρυχθεί από την ΟΥΕΦΑ ως ο “Καλύτερος Παίκτης που δεν έχει κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ”. Σε επίπεδο συλλόγων, εδώ και 22 χρόνια έχει συνολικά 849 εμφανίσεις και 509 γκολ! Και έχει 120 εμφανίσεις και 62 γκολ με την Εθνική του. Μεταξύ τους και αυτό, το ιστορικό, ένα από τα κορυφαία γκολ όλων των εποχών, το 2013:

“Έχω ένα στόχο και είναι το σκουντέτο”!

Γεννημένος νικήτης, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ηγείται της εφετινής προσπάθειας της Μίλαν να επιστρέψει στην κορυφή. Και πιστεύει ότι θα καταφέρει να πάρει τον τίτλο. Μ’ εκείνον πρωταγωνιστή, φυσικά. Και πάντοτε, με τον Φάμπιο Καπέλο στο μυαλό του. Διότι δεν αναφέρθηκε μόνο στη Χρυσή Μπάλα, ο Σουηδός.


Μίλησε, όπως πάντοτε το συνηθίζει και για τον αγαπημένο του προπονητή, αλλά και την υπερπροσπάθεια που κάνει, σ’ αυτή την ηλικία να παίζει σε top επίπεδο: “Δεν έχω κάποιο μυστικό”, είπε ο Ζλάταν. “Όπως προπονούμαι έτσι και αγωνίζομαι. Κάθε μέρα είναι για μένα ένας τελικός. Να παίξω ξανά στην Μίλαν δεν ήταν και το πιο εύκολο, αλλά καταφέραμε να φτιάξουμε ένα σύνολο που έχει θέση στην κορυφή. Έχω ένα στόχο για φέτος και είναι το Scudetto!“, δήλωσε ο έμπειρος επιθετικός.

Και… έβγαλε το καπέλο του και στον Καπέλο: «Αυτός με έμαθε τι σημαίνει να παίζεις σαν πρωταθλητής. Δεν ζητούσε το σεβασμό Τον απαιτούσε και καλά έκανε. Οι παίκτες που συνάντησα τότε στην Γιουβέντους, με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ στο να γίνω αυτό που είμαι σήμερα», κατέληξε ο Ζλάταν. (Όχι. Την… υπέρ-χρυσή μπάλα που χάρισε στον εαυτό του, δεν την έδειξε…)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ