Όλη η Ιταλία και όχι μόνο «ζει και αναπνέει» για το μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης μεταξύ Μίλαν – Γιουβέντους, το οποίο μετά από πολλά χρόνια θα δώσει ένα… στίγμα για το που «κατευθύνεται» ο φετινός τίτλος. Με νίκη των ροσονέρι κάνουν ένα πολύ πολύ σημαντικό βήμα, αλλά και πετάνε οριστικά εκτός την Βέκα Σινιόρα. Από […]

Όλη η Ιταλία και όχι μόνο «ζει και αναπνέει» για το μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης μεταξύ ΜίλανΓιουβέντους, το οποίο μετά από πολλά χρόνια θα δώσει ένα… στίγμα για το που «κατευθύνεται» ο φετινός τίτλος. Με νίκη των ροσονέρι κάνουν ένα πολύ πολύ σημαντικό βήμα, αλλά και πετάνε οριστικά εκτός την Βέκα Σινιόρα. Από την άλλη με νίκη με Γιουβέντους ξαναμπαίνει δυνατά στην μάχη του τίτλου.

Η Μίλαν κάνει μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, και ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με την Γιουβέτνους. Και ο Ζλάταν έστειλε το δικό του μήνυμα. Η Βομβα έχει απασφαλιστεί και είναι έτοιμη να εκραγεί.

Με ένα από τα πρόσωπα του ντέρμπι να είναι πιθανότατα και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος σκόρπισε χαμόγελα στους φίλους της Μίλαν με το ποστάρισμά του στα social media.

Ωστόσο, δεδομένα θα χρειαστεί τον Ιμπραΐμοβιτς για να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο και ίσως να τον έχει στο κρίσιμο ντέρμπι της Τετάρτης με τη Γιουβέντους στο Μιλάνο. Γι’ αυτό τουλάχιστον προειδοποίησε ο ίδιος ο Σουηδός.

Με ένα βίντεο από τη προπόνηση τη Δευτέρα (4/1), όπου ο Ζλάταν σκοράρει με κεφαλιά και το συνοδεύει στην ανάρτησή του γράφοντας «tick tock, tick tock» σαν… ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί!

Αλλά τελικά ο Στέφανο Πιόλι επιβεβαίωσε ότι θα μείνει εκτός αποστολής, παρά την επιθυμία του να αγωνιστεί.

Όπως αναφέρει το «Tuttosport», ο Σουηδός σταρ εξέφρασε στον Ιταλό τεχνικό ότι νιώθει καλύτερα μέρα με τη μέρα και θέλει να κάνει την επιστροφή του στο ματς κόντρα στους Μπιανκονέρι, αλλά ο τεχνικός των Ροσονέρι δεν πρόκειται να ρισκάρει με την περίπτωσή του και εμμένει στην αρχική εκτίμηση για επάνοδο στα μέσα Ιανουαρίου.

Η αρμάδα του Μιλάνου είναι 34 αγώνες αήττητη. Δεύτερο μεγάλο ρεκόρ. Σκοράρει για 35 σερί αγώνες πρωταθλήματος (νέο ρεκόρ), και συνεχίζει την ξέφρενη κούρσα της για τον τίτλο. Η μοναδική πορεία της στα Top-5 πρωταθλήματα από τον περασμένο Μάρτιο τής έχει δώσει τέτοια ψυχολογία, που δεν καταλαβαίνει από απουσίες, ακόμα και όταν αφορά τον μεγάλο Ζλάταν, από κούραση αλλά και το μικρό σχετικά ρόστερ, γιατί πολύ απλά το 2021 είναι η χρονιά της μεγάλης ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ