Μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Και λέγεται και... Νικολό το παιδί και κάνει ρίμα με... ξέρετε τι. Μεγάλη Κυρία είναι, φυσικά, η Γιούβε. Και στην Ιταλία λένε ότι πάει για κόλπο γκρόσο με τον επιθετικό χαφ της Ρόμα....

Ο Ζανιόλο… φλερτάρει με τη “Μεγάλη Κυρία”… Όταν είσαι στη Ρώμη, φέρσου όπως οι Ρωμαίοι, λέει το ρητό. Αλλά ο Νικολό δεν έχει τέτοια υπομονή. Για την ακρίβεια, λένε, δεν έχει άλλη υπομονή να ζητά από τώρα την ανανέωση του συμβολαίου του και να μην παίρνει απάντηση.

Δεν είναι, φυσικά, παράλογο εκ μέρους της ομάδας. Τον πήρε από την Ίντερ για 4.500.000 ευρώ τον Ιούλιο του 2018 και τον Ιούλιο του 2019 του έκανε ανανέωση για 5 χρόνια. Δε λήγει… αύριο μεθαύριο το συμβόλαιό του. Το 2024 λήγει. Η Ρόμα δεν έχει λόγο να βιαστεί να μπει σε συζητήσεις από τώρα.

Πολύ δε περισσότερο όταν ήταν στο πλάι του και στους δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς του -ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο, το Γενάρη του ’20 και στο αριστερό, τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς. Ο πρώτος τραυματισμός του τον κράτησε εκτός 172 μέρες. Και ο δεύτερος 266.

Από ανασφάλεια ή από… μεγαλόπιασμα η στάση του;

Αν είναι η ανασφάλεια που τον οδηγεί, λοιπόν, στο να ζητά από τώρα ανανέωση είναι ένα ζήτημα. Μάλλον όμως δεν είναι αυτό. Είναι ότι βλέπει τη -θεωρητική- αξία του να ανεβαίνει κατακόρυφα. Και ίσως το “ανανέωση” να έχει την έννοια της “αναπροσαρμογής” -προς τα πάνω- της αμοιβής του. Τον Ιούλιο κλείνει τα 23 του και το Transfermarkt τον αποτιμά στα 33.000.000 πλέον.

Αλλά αυτά είναι χρήματα που δυσκολα θα δώσει η Γιουβέντους, όχι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον. Οι δύο πλευρές, πάντως, έχουν κάνει μια πρόσφατη κουβέντα. Και το σενάριο της μεταγραφής φούντωσε και από τη δημόσια παραδοχή του τεχνικού διευθυντή της Ρόμα, Τιάγκο Πίντο, που ξεκαθάρισε ότι δε μπορεί να εγγυηθεί την παραμονή του Ζανιόλο στην ομάδα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NZ22 (@nicolozaniolo)

“Σε θέλουμε, αλλά με τη Ρόμα μιλάς μόνος σου…”

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι άνθρωποι της Γιουβέντους που μίλησαν με την πλευρά του παίκτη, ξεκαθάρισαν μεν το ενδιαφέρον της “Μεγάλης Κυρίας”, αλλά, επίσης και ότι δεν πρόκειται να παρέμβουν στις συζητήσεις του με τη Ρόμα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Ζανιόλο πρέπει να σταθμίσει καλά τα πράγματα και βρει μόνος του την άκρη. Το ταλέντο του περισσεύει, χωρίς αμφιβολία, αλλά η Γιουβέντους, προφανώς, δε θα μπει σε “πλειστηριασμό” για την απόκτησή του.  Σίγουρα όχι από τώρα. Και στη Ρόμα του έχουν φερθεί καλά. Λίγο λιγότερη… πρεμούρα εκ μέρους του, μάλλον δε θα -του- έκανε κακό…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ