Ο Αλέγκρι ονειρεύεται εφέτος τριπλέτα με Άνχελ ντι Μαρία, Ντούσαν σέντερ φορ και Κιέζα δεξιά. Θα είναι, όντως, μια επίθεση-δυναμίτης. Εν τω μεταξύ, όμως, ο Σέρβος έχει "φτιάξει" τον κόσμο της ομάδας με... σπάνιο τρόπο. Και η κερκίδα τον λατρεύει!

Ο Βλάχοβιτς γίνεται μικρός “θεούλης” στη Γιούβε! Στις 28 Ιανουαρίου εφέτος, ανήμερα στα 22α γενέθλιά του, ο Σέρβος επιθετικός έφερνε στο Τορίνο όχι μόνο τα 190 εκατοστά του ύψους του και τα εντυπωσιακά στατιστικά του από τη Φιορεντίνα. Από τους “Βιόλα” έφυγε με 17 γκολ και 4 ασίστ σε 22 αγωνιστικές στο πρώτο μισό της σεζόν. (Συνολικά, σε 108 ματς μαζί τους, 49 και 8 αντίστοιχα). Δεν ήταν όμως μόνον αυτό. Ούτε τα +81.000.000 ευρώ που κόστισε. Ήταν κυρίως η… αύρα που τον συνόδευε.

Έφτασε στα γραφεία για υπογράψει και στο προπονητικό κέντρο για να γνωρίσει τους συμπαίκτες του με μια χαμογελάρα ως τ’ αυτιά. Με μια έκφραση όπως αυτή που έχουν τα μικρά παιδιά στο μαγαζί με τις καραμέλες. Σκόραρε, κατά της Ελλάς Βερόνα στο πρώτο πρώτο ματς με την ομάδα. Έδειξε από το πρώτο λεπτό σα να ήταν για χρόνια μέλος των ροσονέρι. Και η κερκίδα, φυσικά, τον λάτρεψε με τη μία!

Με 9 γκολ και 2 ασίστ ήδη μαζί της -και μάλιστα σε μια πολύ κακή γενικά χρονιά για τη Γιουβέντους, ο Βλάχοβιτς είναι ήδη το σημείο αναφοράς του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για την επίθεση. Εκεί που περιμένει πώς και πώς και την απάντηση του Άνχελ ντι Μαρία για να φτιάξει μια τριπλέτα-πολυβόλο, με τον Αργεντινό στα αριστερά, τον Ντούσαν σέντερ φορ και τον Φεντερίκο Κιέζα δεξιά.

Απίστευτο “φτιάξιμο” στον κόσμο από τον Ντούσαν-οπαδό!

Η Γιουβέντους ελπίζει σε μια πολύ πιο καλή σεζόν εφέτος και γι’ αυτό θα χρειαστεί, βεβαίως και τη βοήθεια του κόσμου της. Και γι’ αυτόν, ο Βλάχοβιτς είναι πια ένας μικρός θεούλης. Διότι τους “έφτιαξε”, λίγο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας (και) με μια κουβέντα που δε θα ξεχάσουν ποτέ. Ο Σέρβος είπε στο περίπου ότι όταν σε θέλει η Γιούβε απλώς δεν υπάρχει άλλος σύλλογος στον κόσμο για να σε ενδιαφέρει!

Όταν τον ρώτησαν αν υπήρχε το Γενάρη ενδιαφέρον και από την Άρσεναλ, ο Βλάχοβιτς ήταν αποστομωτικός. “Και να το ήξερε ο μάνατζέρ μου“, είπε, “εγώ πάντως δεν συζήτησα με κανέναν. Εγώ ένα σύλλογο είχα στο μυαλό μου. Την Γιουβέντους. Επειδή είναι η Γιουβέντους. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω. Και τώρα νιώθω τιμή που φοράω τη φανέλα της. Κάθε φορά που συμβαίνει είναι κάτι το απίστευτο“.


Εσείς τι λέτε; Τους “έλιωσε” ή όχι με τέτοιες κουβέντες. Εμείς λέμε ότι ναι. Και, το κυριότερο; Δεν είναι διπλωματικά λόγια για να γίνει αρεστός. Το λέει, το εννοεί, αλλά και το… δείχνει με κάθε τρόπο!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ