Ο Τζίτζι δεν περνάει καλά στο Παρίσι και... του φαίνεται. Κι έχει ρίξει παραγάδι για επιστροφή στα πάτρια εδάφη. Μόνο που η Μίλαν δε συζητά καν τέτοια περίπτωση -ούτε ακόμη και ως δανεικό!

Ο “έρωτας” του Τζίτζι και η… χυλόπιτα της Μίλαν! Το περασμένο καλοκαίρι, πρωταθλητής Ευρώπης και… καβάλα στ’ άλογο, ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα… άκουσε τον Μίνο Ραϊόλα και όχι την καρδιά του. Ο μάνατζέρ του ήταν αυτός που τον έπεισε να φύγει, ως ελεύθερος, από τη Μίλαν, το δεύτερο σπίτι του από μικρό παιδάκι…

Το πόσα παίρνει ο Τζίτζι από την Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει γίνει γνωστό. Αυτό που είναι… βούκινο είναι ότι επί μήνες ο Ραϊόλα πίεζε τη Μίλαν να ανανεώσει το συμβόλαιο του 23χρονου (τα έκλεισε στις 25 Φεβρουαρίου) γκολκίπερ με αμοιβή 1.000.000 ευρώ “καθαρά” το μήνα. Άρα, τουλάχιστον τόσα θα παίρνει από την Παρί, λέει η λογική.

Όμως, εννιά μήνες (και, πιθανότατα, εννιά “πακέτα”) μετά, ο Τζίτζι δεν έχει βρει ούτε καν την αγορασμένη ευτυχίαστο Παρίσι. Έχει μόλις 22 συμμετοχές ως τώρα σε όλες τις διοργνώσεις, αρκετές κακές στιγμές (με αποκορύφωμα το ματς με τη Ρεάλ) και, σίγουρα, η ομάδα δεν ξεκινάει από εκείνον, όπως είχε συνηθίσει να συμβαίνει στη Μίλαν.

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, αλλά…

Ο νόστος έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα του Τζιανλουίτζι και τα γαλλικά Μέσα γράφουν ότι θέλει να φύγει το καλοκαίρι από την ομάδα, έστω και δανεικός. Και μάλιστα, όχι να φύγει για… όπου όπου, αλλά για τον “έρωτά” του. Τη Μίλαν. Πλην όμως, ξέρετε πώς πάει το πράγμα: Η κόλαση δε χωράει τόση οργή όση η καρδιά μιας περιφρονημένης… ομάδας.

Ο Ντοναρούμα, λένε, έχει κάνει ήδη κρούση στον παλιό του σύλλογο για να παίξει του χρόνου ξανά εκεί. Αλλά οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η απάντηση της διοίκησης ήταν ένα μεγαλοπρεπές “όχι”. Και μάλιστα, απέκλεισαν και την περίπτωση να τον καλωσορίσουν έστω και ως δανεικό.

Η χυλόπιτα “πονάει”, αλλά και ο… Μενιάν “πετάει”!

Η… χυλόπιτα έχει, βεβαίως, στενοχωρήσει τον Ντοναρούμα. Συμβαδίζει όμως, κατ’ αρχάς, με το πνεύμα και τη διάθεση των οπαδών. Οι φίλοι της ομάδας δεν έχουν συγχωρέσει τον παίκτη για την “απιστία” του. (Την… παραδοπιστία του, μάλλον). Και, συγχρόνως, έχουν συμπαθήσει ιδιαίτερα τον 27χρονο (τα κλείνει τον Ιούλιο) Γάλλο Μάικ Μενιάν.

Ο πρώην γκολκίπερ της Λιλ κόστισε μόλις 14.000.000 ευρώ. Δηλαδή… ένα χρόνο μισθούς του Ντοναρούμα (στην Παρί). Αλλά με 16 clean sheet σε 34 ματς ως τώρα (14 σε 27 στη Serie A), θα είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές αν η Μίλαν πάρει τον τίτλο.  Και ο έρωτας ή με έρωτα περνάει ή με… τίτλο. Οπότε;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ