Σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη προχώρησε ο Παολο Μαλντίνι. Ο ήρωας και εμβληματικό αρχηγός της Μίλαν έριξε την βόμβα προσφατα. Σε δηλώσεις του σχολίασε τις ομάδες που υποστήριζε από μικρός. «Είναι αλήθεια, δεν το έχω κρύψει. Ακόμη κι όταν ήμουν στις ακαδημίες της Μίλαν, ήμουν οπαδός της Γιούβε. Βασικά ήμουν οπαδός της και όταν έκανα ντεμπούτο […]

Σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη προχώρησε ο Παολο Μαλντίνι. Ο ήρωας και εμβληματικό αρχηγός της Μίλαν έριξε την βόμβα προσφατα. Σε δηλώσεις του σχολίασε τις ομάδες που υποστήριζε από μικρός.

«Είναι αλήθεια, δεν το έχω κρύψει. Ακόμη κι όταν ήμουν στις ακαδημίες της Μίλαν, ήμουν οπαδός της Γιούβε. Βασικά ήμουν οπαδός της και όταν έκανα ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα ως Ροσονέρο. Γρήγορα, όμως, τα συναισθήματα άλλαξαν. Τη Γιουβέντους τη σέβομαι πάντα, αλλά Maldini είναι αναγραμματισμός του… di Milan», είχε πει σε συνέντευξή του. Εκεί όπου είχε προσθέσει πως «για μένα το derby d’ Italia είναι τα παιχνίδια ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες. Με κάθε σεβασμό προς την Ιντερ και την ιστορία της».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παολο Μαλντινι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ