Κάποιοι φαίνεται ότι την έχουν στημένη στον Πορτογάλο τεχνικό και η κριτική τους πλέον είναι αρκετά αρνητική.

Η Γιουβέντους του Αλέγκρι, με τη Ρόμα του Μουρίνιο αγωνίστηκαν στο «Allianz Stadium», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Serie A. Ήταν η 177η αναμέτρηση μεταξύ των δύο αντιπάλων στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, στην οποία δεν αναδείχθηκε νικητής, καθώς έληξε ισόπαλη 1-1.




Η Γιουβέντους των πολλών απουσιών εμφανίστηκε σαφώς ανώτερη της αντιπάλου της στον αγώνα. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης κυριάρχησε στην σκακιέρα του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός στο φινάλε της αναμέτρησης, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου επέρριψε ευθύνες στους ποδοσφαιριστές του για την κακή εμφάνιση όπως είπε.

Κάποιοι φαίνεται ότι την έχουν στημένη στον Πορτογάλο τεχνικό και η κριτική τους πλέον είναι αρκετά αρνητική.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Πάολο Ντι Κάνιο που σαν σχολιαστής του SkySports αναφέρθηκε με αρκετά αρνητικά σχόλια στον Μουρίνιο.

«Τον τελευταίο καιρό όταν αναφερόμαστε στη Ρόμα μιλάμε για τις μεταγραφές τους, για το πάθος και για το πως μπορούν να κάνουν μια καλή χρονιά. Όμως η Ρόμα έχει κάνει σοβαρές επενδύσεις και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα. Η διαφορά στη νοοτροπία με τη Γιουβέντους είναι πως το Σάββατο η Ρόμα παρουσιάστηκε πλήρης. Σε αντίθεση με τη Γιουβέντους που μετρούσε 5-6 απουσίες. Μιλάμε πάντα για τη νοοτροπία, ο Μουρίνιο παραδέχθηκε πως η ομάδα του ήταν κακή. Έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος που ο Μουρίνιο ανέλαβε την Ρόμα και ακόμη δεν έχουμε την ταυτότητα αυτής της ομάδας. Μιλάμε πάντα για νοοτροπία και χαρακτήρα. Η Ρόμα έχει πολύ δρόμο μπροστά της»

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ