Η δεύτερη θητεία του Αλέγκρι στην Γιουβέντους είναι πολύ διαφορετική. Τώρα δεν έχει μια ομάδα πρωταθλήτρια αλλά ένα σύνολο που ψάχνει χημεία, νιώθει πίεση και αυτό έχει κάνει τον Ιταλό να χάσει τον ύπνο του.

Η δεύτερη θητεία του Αλέγκρι στην Γιουβέντους είναι πολύ διαφορετική. Τώρα δεν έχει μια ομάδα πρωταθλήτρια αλλά ένα σύνολο που ψάχνει χημεία, νιώθει πίεση και αυτό έχει κάνει τον Ιταλό να χάσει τον ύπνο του.

Το καλοκαίρι του 2021 η Γιουβέντους αποφασίζει να πάει με την πετυχημένη συνταγή. Τα πειράματα στην μετά-Αλέγκρι εποχή έφεραν καταστροφικά αποτελέσματα και η λύση ήταν μία. Επιστροφή του προπονητή που έφτασε την “Γιούβε” σε δύο τελικούς Champions League.

Η πενταετία του Αλέγκρι (2014-2019) είχε μόνο οφέλη για την Γιουβέντους αλλά κανείς δεν το εκτίμησε… Σταθεροποίηση στην κορυφή της Serie A και πορείες στην Ευρώπη!

Η φυγή του Μαξ ανέδειξε ένα σωρό αγωνιστικά προβλήματα που ο Ιταλός είχε την μαεστρία να τα κουκουλώνει. Η συνέχεια ήταν απογοητευτική για τους Μπιανκονέρι που έχασαν σημαντικούς παίκτες και τον βασικό κορμό.

Αναπόφευκτα ο Αλέγκρι ήταν ο άνθρωπος που μπορούσε να σταματήσει την κατηφόρα. Ανέλαβε πέρυσι ξανά το βαρύ φορτίο αλλά αυτή τη φορά με νέα δεδομένα.

Μια ομάδα αδούλευτη, δίχως ίχνος ομοιογένειας και ανεπαρκείς παίκτες. Ο Ιταλός τεχνικός βρέθηκε λοιπόν σε μια νέα κατάσταση που δεν είχε διαχειριστεί ξανά στο παρελθόν.

Ο ρόλος του αναμορφωτή βάραινε αυτόν και όλοι περίμεναν άμεσα αποτελέσματα. Η Γιουβέντους δεν πήρε πέρυσι αυτό που προσδοκούσε αλλά τουλάχιστον σταμάτησε η κατηφόρα.

Ο Αλέγκρι ακόμα και τώρα έχει να ανέβει ένα “βουνό”. Ποιοτικές μεταγραφές έγιναν φέτος, όμως σε αριθμό που απαιτεί υπομονή για να ξαναβρεί η ομάδα την ταυτότητά της.

Η εικόνα της Γιουβέντους στο χθεσινό ντέρμπι με την Φιορεντίνα πιστοποιεί αυτή τη συνθήκη και ο Αλέγκρι χάνει τον ύπνο του, προσπαθώντας να φέρει άμεσα αποτελέσματα που δεν θα τινάξουν στον αέρα τη μεγάλη επένδυση!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ