Η Μίλαν δεν αφήνει την πρώτη θέση και δείχνει ικανή να πάει το ίδιο ανταγωνιστικά ως το τέλος για το φετινό πρωτάθλημα,. Με τη Νάπολι να είναι, τουλάχιστον προς το παρόν το μοναδικό αντίπαλον δέος. Την ομάδα του Στέφανο Πιόλι οδηγεί ο αειθαλής Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό του ντέρμπι. Με […]

Η Μίλαν δεν αφήνει την πρώτη θέση και δείχνει ικανή να πάει το ίδιο ανταγωνιστικά ως το τέλος για το φετινό πρωτάθλημα,. Με τη Νάπολι να είναι, τουλάχιστον προς το παρόν το μοναδικό αντίπαλον δέος.

Την ομάδα του Στέφανο Πιόλι οδηγεί ο αειθαλής Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό του ντέρμπι. Με τη Ρόμα στο «Ολίμπικο».

Είναι ο «Μπέντζαμιν Μπάτον του ποδοσφαίρου», ή απλά ο θεός του αθλήματος. Έτσι αυτοαποκαλείται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής σαν όλους τους άλλους. Ανήκει σε δική του, ξεχωριστή κατηγορία. Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ή καλύτερα ο “Βασιλιάς”

Ένα γκολ που ήταν το 150ό του «Ιμπραΐμοβιτς » στη Serie A και συνολικά το 400ό στην τεράστια καριέρα του σε εθνικό πρωτάθλημα.

Στο 50΄ ακυρώθηκε τέρμα του Σουηδού άσου με χρήση VAR. Ενώ τη νίκη των «ροσονέρι» διασφάλισε από τα 11 βήματα ο Φρανκ Κεσί στο 57΄.

Στο 66΄ αποβλήθηκε ο Τεό Ερναντές, αλλά παρά την αριθμητική υπεροχή οι «τζαλορόσι» του Μουρίνιο. Δεν κατάφεραν παρά να μειώσουν με τον Ελ Σαράουι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ