Τη Δευτέρα θα γίνει η καθοριστική συνάντηση, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στην ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Πολύ δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του Πάουλο Ντιμπάλα είχε μπει η Ίντερ! Οι «νερατζούρι» που κατέκτησαν το Κύπελλο Ιταλίας την φετινή σεζόν θέλουν να γίνουν ακόμα πιο ισχυροί την νέα σεζόν!

Η ομάδα του Μιλάνου με τριετές συμβόλαιο και συνολικές απολαβές 18 εκατομμύρια ευρώ (6 ετησίως) συν 1 εκατομμύριο ευρώ που θα δοθεί επιπλέον με τη μορφή μπόνους, στον Αργεντινό επιθετικό τον έκανε δικό της και σύντομα θα πέσουν οι υπογραφές.

Δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Gazzetta dello Sport αναφέρει πως τη Δευτέρα θα γίνει η καθοριστική συνάντηση, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στην ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Ο Ντιμπάλα που έμεινε ελεύθερος από την Γιουβέντους έχει στο ενεργητικό του με τους «μπιανκονέρι» 115 γκολ και 48 ασίστ σε 293 συμμετοχές. Φέτος έβαλε 15 γκολ και μοίρασε έξι ασίστ σε σύνολο 39 συμμετοχών σε όλες τις διοργανώσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ