Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Μίλαν, ο Βέλγος φάνηκε ενθουσιασμένος και πολύ προσγειωμένoς

Η Μίλαν ανακοίνωσε τελικά τον Σάρλε Ντε Κετελάρε. Η δουλειά έγινε από τους Πάολο Μαλντίνι και Ρίκι Μασάρα που ταξίδεψαν  για χάρη του στο Βέλγιο.

Οι διοικούντες τους «ροσονέρι» τα βρήκαν σε όλα την Μπριζ, στην οποία έπαιζε μέχρι και χθες ο 21χρονος μεσοεπιθετικός.

Ο νεαρός Βέλγος αποτελεί την τέταρτη φετινή κίνησή τους μετά την απόκτηση του Ντιβόκ Οριγκί και την εξαγορά -ύστερα από δανεισμό- των Αλεσάντρο Φλορέντσι και Ζούνιορ Μεσίας.

Οι Βέλγοι πήραν 35 εκατ. ευρώ και Ντε Κετελάρε υπέγραψε συμβόλαιο που μπορεί να τον κρατήσει στο San Siro μέχρι το 2027. Ο αριστεροπόδαρος πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 90, και θα έχει ετήσιες απολαβές 2.2 εκατ. ευρώ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Μίλαν, ο Βέλγος φάνηκε ενθουσιασμένος και πολύ προσγειωμένoς:

«Πάντα ονειρευόμουν πως μπορώ να γίνω ένας ποδοσφαιριστής, αλλά ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα παίξω κάποια στιγμή σε μια ομάδα σαν την Μίλαν. Και όμως έγινε πραγματικότητα και νιώθω πολύ περήφανος για αυτό», τόνισε.

«Μίλησα με τους Μεσάρα και Μαλντίνι και μου είπαν πολλά πράγματα! Με πιστεύουν και θεωρούν πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Από το ξεκίνημα της σεζόν ήμουν σε συζητήσεις με την Μίλαν και με έπεισαν γρήγορα. Πραγματικά ήθελα να έρθω εδώ. Σίγουρα, πήρε λίγο παραπάνω χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα μετράει και είμαι εδώ», δήλωσε ο νεαρός επιθετικός.

«Είμαι ένας επιθετικός ποδοσφαιριστής και θέλω να έχω την μπάλα στα πόδια μου. Στις προπονήσεις δουλεύω πολύ σκληρά και αυτό με αντιπροσωπεύει. Μου είναι δύσκολο να μιλήσω για έναν τόσο τεράστια σύλλογο σαν την Μίλαν. Έχει πολλές επιτυχίες και έχουν παίξει πολλά ονόματα εδώ. Ροναλντίνιο, Μαλντίνι, Κακά και Φαν Μπάστε. Είναι πολλοί», ξεκαθάρισε.

«Το είδωλο μου είναι ένα και αναφέρομαι στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Επίσης θέλω τα ταυτιστώ και με πολλούς αστέρες που έπαιξαν στην Μίλαν»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ