Το ότι υπάρχει πρόβλημα στην Νάπολι υπάρχει. Και δεν μιλάμε για το αγωνιστικό….Πρόσφατα μετά τον αγώνα με την Μίλαν και την εντός έδρας ήττα, βγήκε στην φόρα ότι ποδοσφαιριστές αρπάχτηκαν για τα καλά με τον Γκατούζο, και φυσικά οι παρτενοπέι έτρεξαν να καλύψουν το γεγονός. Αλλά στο καπάκι βγαίνει ακόμα πιο σοβαρό πρόβλημα στην φόρα […]

Το ότι υπάρχει πρόβλημα στην Νάπολι υπάρχει. Και δεν μιλάμε για το αγωνιστικό….Πρόσφατα μετά τον αγώνα με την Μίλαν και την εντός έδρας ήττα, βγήκε στην φόρα ότι ποδοσφαιριστές αρπάχτηκαν για τα καλά με τον Γκατούζο, και φυσικά οι παρτενοπέι έτρεξαν να καλύψουν το γεγονός.

Αλλά στο καπάκι βγαίνει ακόμα πιο σοβαρό πρόβλημα στην φόρα η Gazzetta dello Sport που λέει ξεκάθαρα ότι το ταμείο είναι μείον, και οι ποδοσφαιριστές αλλά και το προσωπικό της ομάδας είναι απλήρωτοι από την αρχή της σεζόν. Πολλές οι φωνές στα αποδυτήρια της ομάδας και κάπου εδώ κολλάει το πρόσφατο επεισόδιο Γκατούζο και ποδοσφαιριστών.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Νάπολι πηγαίνοντας με την προθεσμία της Ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας πήρε την απόφαση να δώσει τον μισθό του πρώτου μήνα την 2η Δεκεμβρίου.

Σίγουρα με όλα τα παραπάνω το κλίμα δεν είναι και το πιο ιδανικό, και πολλοί ψίθυροι που ακούγονται εκτός διοίκησης αλλά από το στενό περιβάλλον της Νάπολι  κάνουν λόγο ότι τα χειρότερα για την Ιταλική ομάδα είναι μπροστά.

Μέσα σε όλα αυτά η Νάπολι θα αγωνιστεί την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ με την Ριέκα και την Κυριακή τον σημαντικό αγώνα με την Ρόμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ