Τότι και Ίλαρι Μπλάζι έγραψαν πολλά χιλιόμετρα μαζί. Όμως  ο γάμος τους έκλεισε. Ένα τέλος που μπορεί να μην ήθελαν, όμως το ανακοίνωσαν και επίσημα πριν 2 μήνες. Το ζευγάρι σε επίσημες δηλώσεις τους γνωστοποίησε το τέλος του γάμου: «Μετά από είκοσι χρόνια μαζί και τρία υπέροχα παιδιά, ο γάμος μου με τον Φραντσέσκο τελείωσε. […]

Τότι και Ίλαρι Μπλάζι έγραψαν πολλά χιλιόμετρα μαζί. Όμως  ο γάμος τους έκλεισε. Ένα τέλος που μπορεί να μην ήθελαν, όμως το ανακοίνωσαν και επίσημα πριν 2 μήνες.

Το ζευγάρι σε επίσημες δηλώσεις τους γνωστοποίησε το τέλος του γάμου:

«Μετά από είκοσι χρόνια μαζί και τρία υπέροχα παιδιά, ο γάμος μου με τον Φραντσέσκο τελείωσε. Ο δρόμος του χωρισμού θα παραμείνει ιδιωτική υπόθεση και δεν θα ακολουθήσουν άλλες δηλώσεις από την πλευρά μου.. Ζητάω από όλους να αποφύγουν τις εικασίες και, κυρίως, να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μου» τονίζει στη δήλωση της η Μπλάζι.

Ο Φρανσέσκο βέβαια…έχει άλλες πληροφορίες για την υπόθεση και μας τις δίνει, λίγο καιρό μετά την επισημοποίηση.

“Δεν είναι αλήθεια ότι ήμουν ο πρώτος που πρόδωσε. Έχω διαβάσει πάρα πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες εβδομάδες και μερικά από αυτά έχουν στεναχωρήσει τα παιδιά μου: φτάνει. Έχω περάσει μια δύσκολη περίοδο, πρώτα γιατί σταμάτησα τον τζόγο. Μετά ακολούθησε ο θάνατος του πατέρα μου από τον κορονοϊό και τότε ακριβώς όταν χρειαζόμουν περισσότερο από τοτέ τη γυναίκα μου δεν ήταν εκεί.

Αλλά έχω και ελαττώματα, έπρεπε να της αφιερώνω περισσότερο χρόνο και προσοχή. Πέρυσι τον Σεπτέμβριο ξεκίνησαν οι φήμες: “Η Ίλαρι έχει άλλον. Πράγματι, περισσότερους από έναν”. Και μετά ήρθαν για μηνύματα του τύπου: “Ας συναντηθούμε στο ξενοδοχείο”, τα οποία απευθύνονταν στην κομμώτρια και φίλη της, Αλέσια Σολιντάνι.

Η Ίλαρι μού πήρε τη συλλογή των ρολογιών μου, υπάρχουν και μερικά Rolex μεγάλης αξίας, άδειασε τις θυρίδες ασφαλείας μαζί με τον πατέρα της. Θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μου, τους ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο από τον εαυτό μου. Ελπίζει σύντομα να καταλήξουμε σε συμφωνία για τη βίλα και για όλα τα υπόλοιπα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιταλός παλαίμαχος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ