Έμεινε με το στόμα ανοιχτό ο Special One.

Πριν από λίγες μέρες η Ρόμα αντιμετώπισε στο «Ολίμπικο» την Σαχτάρ Ντόνετσκ σε φιλικό ματς. Αυτή η αναμέτρηση ήταν η αφορμή ώστε ο Ζοσέ Μουρίνιο να συναντήσει μια πολύ όμορφη παρουσία.

Ο λόγος για την Ντάσα Σαμπίνα, η οποία εργάζεται στο Shaktar Tv. Η νεαρή ρεπόρτερ που ομολογουμένως είναι πολύ όμορφη κατάφερε να «μαγνητίσει» ακόμα και τον σκληρό Special One. Ο Ζοσέ Μουρίνιο μπροστά στην καλλονή έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Πάντως η Ντάσα Σαμπίνα είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας από την Ουκρανία, Βαλερί Μπόνταρ. Στο παρελθόν η ξανθιά ρεπόρτερ είχε συγκρουστεί και με τον Ντένις Ποπόφ ο οποίος της είχε ασκήσει πολύ αυστηρή κριτική.

«Δεν θα καταλάβω ποτέ τέτοιους ανθρώπους όπως ο Ντένις Ποπόφ, και δεν μπορώ να αποκαλώ τέτοιους ανθρώπους άντρες. Δεν καταλαβαίνω τους άντρες που σκορπούν βρωμιά για άλλα κορίτσια. Είτε είναι η κοπέλα σου είτε δεν είναι δική σου.

Ένα άτομο δεν θα μπορούσε να νοιαστεί για το σε ποιον να ρίξει λάσπη. Τα λόγια που άκουσα να απευθύνονται σε εμένα και οι ενέργειες που έγιναν σε σχέση με τη Νάστια (πρώην κοπέλα του Ποπόφ), μου προκάλεσαν φρίκη. Μόνο ο φόβος ότι τέτοιοι άντρες είναι αληθινοί», ήταν η απάντηση της Σαμπίνα.

Μουρίνιο

Μουρίνιο

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ