Ο Τόμας Τούχελ έχει φροντίσει να χτίσει καλό όνομα στην αγορά και ήδη  δύο μεγάλα κλαμπ τον γλυκοκοιτάζουν!

Δεν θα μείνει για πολύ καιρό άνεργος από ότι φαίνεται ο Τόμας Τούχελ μετά την απόλυσή του από τον πάγκο της Τσέλσι.

Ο Γερμανός τεχνικός αποχώρησε αιφνιδίως από το Λονδίνο όταν ο ιδιοκτήτης των Μπλε, Τοντ Μποέλι του έδειξε την πόρτα της εξόδου μετά από την ήττα στο Ζάγκρεμπ για το Champions League.

Ο αποχαιρετισμός ήρθε και ήταν συγκινητικός αλλά η ζωή συνεχίζεται για όλες τις πλευρές. Ο Τόμας Τούχελ έχει φροντίσει να χτίσει καλό όνομα στην αγορά και ήδη  δύο μεγάλα κλαμπ τον γλυκοκοιτάζουν!

Η Γιουβέντους διανύει κακή περίοδο και ο Μαξ Αλέγκρι είναι υπ’ατμόν. Οι οπαδοί των Μπιανκονέρι βρίσκονται πραγματικά στα… κάγκελα με την αποκαρδιωτική εικόνα που εμφανίζει η “Μεγάλη Κυρία” και τον παθητικό-αμυντικό προσανατολισμό.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την διοίκηση που σκέφτεται σοβαρά την διάδοχη κατάσταση. Και αν αυτή γίνει, ο Τόμας Τούχελ φαντάζει ως ο πρώτος υποψήφιος!

Αλλά στην παρέα προστέθηκε και η Μπάγερν Μονάχου, που είναι έτοιμη για αλλαγή στον πάγκο. Η ήττα από την Άουγκσμπουργκ άνοιξε κάθε συζήτηση για νέο προπονητή στην Μπάγερν. Οι προηγούμενες εμφανίσεις θεωρήθηκαν μια άσχημη παρένθεση αλλά τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται στην Γερμανία ο Τόμας Τούχελ μοιάζει ο ιδανικό αντικαταστάτης του Νάγκελσμαν. Είναι περίπτωση που αρέσει στους ανθρώπους της Μπάγερν και σύντομα αν δεν αλλάξει κάτι θα είναι σε θέση να συζητήσουν μαζί του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ