Χθες η Μίλαν είχε ραντεβού με την ιστορία της, αφού κατάφερε να ξεπεράσει το κορυφαίο αήττητο σερί της. Η αρμάδα του Μιλάνου είναι 30 αγώνες αήττητη. Δεύτερο μεγάλο ρεκόρ. Σκοράρει για 30 σερί αγώνες πρωταθλήματος (νέο ρεκόρ) Και φωνάζει σε όλους. Αυτή είναι η χρονιά των Rossoneri! Ο Βασιλιάς την έχει πάρει από το χέρι […]

Χθες η Μίλαν είχε ραντεβού με την ιστορία της, αφού κατάφερε να ξεπεράσει το κορυφαίο αήττητο σερί της. Η αρμάδα του Μιλάνου είναι 30 αγώνες αήττητη. Δεύτερο μεγάλο ρεκόρ. Σκοράρει για 30 σερί αγώνες πρωταθλήματος (νέο ρεκόρ) Και φωνάζει σε όλους. Αυτή είναι η χρονιά των Rossoneri!

Ο Βασιλιάς την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλου. Έχει πετύχει τα 10 από τα 18 γκολ της Μίλαν! Και αν σήμερα πολλοί φοβόντουσαν τον αγώνα με την Σαμπντόρια, οι ποδοσφαιριστές της Μίλαν έδειξαν ότι αυτό το πρωτάθλημα το θέλουν πολύ. Μπορούν και χωρίς τον Ζλάταν, γιατί τους έχει μπολιάσει όλους με το πνεύμα νικητή που του έλειπε τα τελευταία χρόνια.

Ναι τίτλο;. Γιατί πλέον μπορούμε να μιλάμε ότι αυτή η Μίλαν και θέλει, αλλά το κυριότερο μπορεί να κατακτήσει το καμπιονάτο μετά από πολλά χρόνια. Αρκεί να συνεχίσει έτσι και να κάνει κάποιες προσθήκες για να δώσει βάθος στο σχετικά μικρό ρόστερ της.

Η Μίλαν σε μία εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, κέρδισε και τη Σαμπντόρια και ας μην είχε τον μεγάλο της σταρ στην σύνθεση της, και έμεινε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Η διαφορά στους πέντε βαθμούς από την συμπολίτισσά της Ίντερ.

Sampdoria-Milan 1-2, Kessie e Castillejo per la nona vittoria: resta il +5 sull'Inter- Corriere.it

Σαμπντόρια – Μίλαν 1-2

Αυτή η Μίλαν θυμίζει την μεγάλη ομάδα του  ένδοξου παρελθόντος της ανεξαρτήτως απουσιών. Άμυνα μπετόν και  επιθετικά πολυβόλο και δεν απορεί κανένας, παρά μόνο να θαυμάζει τους Ροσονέρι.

 Η Μίλαν άνοιξε το σκορ, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κεσιέ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Άλλωστε, οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και την συντριπτική κατοχή της μπάλας.

Στο δεύτερο μέρος ο Καστιγιέχο έδειχνε να «κλειδώνει» τη νίκη για την ομάδα του στο 77ο λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με τον Έκνταλ, στο 83′.

Η Μιλάν κατάφερε να διαφυλάξει το προβάδισμά της μέχρι το τέλος του αγώνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ