Το ενδιαφέρον στο Μιλάνο επικεντρώνεται, φυσικά, στο πρωτάθλημα, που από τη Δευτέρα το βράδι μπορεί να πάρει ακόμη πιο έντονο... κοκκινόμαυρο χρώμα. Ωστόσο και τα μεταγραφικά σενάρια έχουν αρχίσει να απασχολούν τον Τύπο. Κι έχουν να κάνουν με τη "Βασίλισσα"...

Μίλαν: Όνειρα τίτλου και στο βάθος… μπίζνες με Ρεάλ! Στο Μιλάνο το σύντομο ανέκδοτο της βδομάδας είναι “εισιτήριο για το ματς με τη Μπολόνια”. Οι οπαδοί της ομάδας έχουν κάνει ανάρπαστα τα “μαγικά χαρτάκια” του Δευτεριάτικου παιχνιδιού. Και όλοι ελπίζουν ότι θα είναι στο γήπεδο με την καλύτερη δυνατή διάθεση. Δηλαδή, με τη Γιουβέντους να τους έχει κάνει κυριακάτικο δωράκι και να έχει κερδίσει την Ίντερ.

Σε τέτοια περίπτωση -και εφόσον, φυσικά, η… λογική επικρατήσει και η ομάδα του Στέφανο Πιόλι βγει νικήτρια από το ματς με τη Μπολόνια- η Μίλαν “αγκαλιάζει” τον τίτλο. Κι αν συμβεί αυτό, ένα σημαντικό λιθαράκι θα έχει βάλει στην υπόθεση και ο Μπραχίμ Ντίας. Στη δεύτερη σεζόν του ως δανεικός από τη Ρεάλ, ο Ισπανός μέσος είναι τακτικό μέρος του ροτέισον της ομάδας. Έχει ως τώρα, εφέτος, 25 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Ντίας είχε καλή σεζόν και το 2020-21, με συνολικά 39 συμμετοχές, 7 γκολ και 4 ασίστ. Και ο δανεισμός του διαρκεί ως του χρόνου το καλοκαίρι -με οψιόν αγοράς που είναι αρκετά πιθανό να ενεργοποιηθεί. Τον Αύγουστο κλείνει τα 23. Είναι σε καλή ηλικία και έχει “δέσει” με την ομάδα. Ήταν, γενικά, μια από τις καλές συμφωνίες της Μίλαν με τη Ρεάλ. Και η αιτία για… μία ακόμη -λένε οι Ισπανοί και αναπαράγουν οι Ιταλοί.

Στο τραπέζι (σενάριο με) Ασένσιο…

Αφορά τον 26χρονο (τα έκλεισε πριν από δυο μήνες, στις 29 Ιανουαρίου) διεθνή δεξιό εξτρέμ Μάρκο Ασένσιο και οι εικασίες δίνουν και παίρνουν γύρω απ’ το όνομά του. Ο Ασένσιο αποτελεί κι αυτός μέρος του ροτέισον του Κάρλο Αντσελότι. Έχει ως τώρα 33 συμμετοχές -1.650 αγωνιστικά λεπτά- με την ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις και μετράει 10 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Ασένσιο θα συμπληρώσει 7ετία το καλοκαίρι με τη Ρεάλ και το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου το καλοκαίρι. Απ’ το περιβάλλον του παίκτη κυκλοφορεί ότι πολύ θα ήθελε μια πρόωρη ανανέωσή του, αλλά από πλευράς ομάδας το ενδιαφέρον δεν είναι το ίδιο “ζεστό”. Παρότι είναι 3ος σκόρερ της ομάδας, με τον Μπέιλ να μην είναι στα σχέδια και τον Ροντρίγκο να είναι ασταθής, ο Ασένσιο σίγουρα δεν είναι και ο πιο αδύναμος κρίκος της αλυσίδας. Δεν είναι όμως και ένας παίκτης που αν φύγει θα αποτελέσει καθοριστική απουσία.

Τραβηγμένο, αλλά όχι απίθανο σενάριο…

Με βάση όλα αυτά, τα ισπανικά Μέσα λένε ότι στις συζητήσεις του Πάολο Μαλντίνι, πέρυσι, για την επέκταση του δανεισμού του Ντίας, το όνομα του Ασένσιο είχε πέσει στο τραπέζι. Και ότι το ενδιαφέρον συνεχίζει να υπάρχει από πλευράς Μίλαν. Φυσικά, με την αξία του παίκτη να είναι γύρω στα 40.000.000 ευρώ, οι Ιταλοί δύσκολα θα πάνε για αγορά. Αφού όμως οι… μπίζνες με τους δανεισμούς έχουν αρχίσει με τη Ρεάλ, τίποτε δεν αποκλείεται.

Στη Μίλαν ο Ασένσιο θα παίξει σίγουρα πολύ περισσότερο απ’ όσο στη Ρεάλ. Και οι Μαδριλένοι θα δουν πώς τα πηγαίνουν χωρίς εκείνον στο ροτέισον και αποφασίζουν το καλοκαίρι του 2023 τι θα κάνουν. Ακούγεται λίγο… τραβηγμένο ως σενάριο, βέβαια. Αλλά απίθανο δεν είναι, σίγουρα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ