Πριν λίγες ημέρες ο 55χρονος Ιταλός προπονητής Στέφανο Πιόλι, μετά από τεστ που υποβλήθηκαν άπαντες στη Μίλαν, βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Αυτό ήταν και το μοναδικό κρούσμα στις τάξεις των «ροσονέρι» καθώς τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών και μελών της ομάδας, ήταν αρνητικά. Αυτό εχει σαν συνέπεια να μην είναι στον πάγκο της ομάδας στον […]

Πριν λίγες ημέρες ο 55χρονος Ιταλός προπονητής Στέφανο Πιόλι, μετά από τεστ που υποβλήθηκαν άπαντες στη Μίλαν, βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Αυτό ήταν και το μοναδικό κρούσμα στις τάξεις των «ροσονέρι» καθώς τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών και μελών της ομάδας, ήταν αρνητικά. Αυτό εχει σαν συνέπεια να μην είναι στον πάγκο της ομάδας στον πολύ σημαντικό αγώνα με την Νάπολι 22 Νοεμβρίου.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο βοηθός του και παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός, Ντανιέλε Μπονέρα, προσπαθώντας να επαναφέρει την Μίλαν στον δρόμο των επιτυχιών μετά τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Europa League.

Μετά το μεγάλο ΜΠΑΜ για την Μίλαν που έχασε από την Λιλ με 0-3, συνέχεια με το τσαφ εντός με την Βερόνα, που πάλι καλά που πήρε την ισοπαλία με τον Ζλάταν στο 93΄, αν και στο 65′ είχε χάσει πέναλτι. Μάλλον οι πολλοί αγώνες είναι τροχοπέδη για το ρόστερ της Μίλαν, αφού παρουσιάζει έλλειψη ενέργειας στα τελευταία παιχνίδια. Η διακοπή θα την ωφελήσει να ξαναγεμίσει μπαταρίες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ