Η αρμάδα του Μιλάνου είναι 31 αγώνες αήττητη. Δεύτερο μεγάλο ρεκόρ. Σκοράρει για 31 σερί αγώνες πρωταθλήματος (νέο ρεκόρ), Θα πρέπει να έκανε και ρεκόρ στα δοκάρια επί της Πάρμα και τελικά στραβοπάτησε εντός έδρας και έδωσε την ευκαιρία στην Ίντερ να την πλησιάσει στους τρεις βαθμούς. Η Μίλαν σε μία εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, δεν […]

Η αρμάδα του Μιλάνου είναι 31 αγώνες αήττητη. Δεύτερο μεγάλο ρεκόρ. Σκοράρει για 31 σερί αγώνες πρωταθλήματος (νέο ρεκόρ), Θα πρέπει να έκανε και ρεκόρ στα δοκάρια επί της Πάρμα και τελικά στραβοπάτησε εντός έδρας και έδωσε την ευκαιρία στην Ίντερ να την πλησιάσει στους τρεις βαθμούς.

Η Μίλαν σε μία εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, δεν κατάφερε να κερδίσει την Πάρμα  με την φιλοξενούμενη να ανοίγει το σκορ με εκπληκτικό τέρμα του Ερνάνι και την Μίλαν να έχει στη συνέχεια ακυρωμένο γκολ μέσω VAR καθώς και τρία δοκάρια από το 40′ μέχρι το 45′ 

 Μίλαν – Πάρμα 2-2

Οι οιωνοί για τη Μίλαν δεν ήταν καλοί από την αρχή του ματς καθώς μόλις στο 13ο λεπτό η Πάρμα πήρε προβάδισμα στο σκορ με το τέρμα του Ερνάνι στην πρώτη επίσκεψη της στην περιοχή των ροσονέρι.

Δεν ήταν όμως μόνο το γκολ του Καστιγέχο που είχε να θυμάται η Μίλαν από την προσπάθειά της να γυρίσει το ματς στο πρώτο μέρος αλλά και η τρομερή κακοτυχία που τη συντρόφευσε στα τελευταία λεπτά, με τον κίπερ της Πάρμα, Σέπε, να έχει σύμμαχο τα δοκάρια της εστίας του.

Μίλαν - Πάρμα 2-2: Τελικά, δεν την σταματάει ούτε το δοκάρι! | SPORTS ROOM

Στο 40′ οι γηπεδούχοι έστειλαν δύο φορές τη μπάλα στο δοκάρι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με τους Ντίας και Τσαλχάνογλου ενώ στο 45′ ο Τούρκος διεθνής μεσοεπιθετικός έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η κατάσταση έγινε ακόμη πιο δύσκολη για τη Μίλαν, καθώς η ασφυκτική πίεση που άσκησε είχε ως αποτέλεσμα ακόμη ένα δοκάρι σε σουτ του Τσαλχάνογλου και ένα δεύτερο γκολ από την Πάρμα με τον Κούρτιτς στην πρώτη αντεπίθεση που έκαναν οι παρμένσι. 

Ένα λεπτό αργότερα ο Ερνάντες μείωσε για τους γηπεδούχους οι οποίοι συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι στο ματς. Ήταν ο Γάλλος ξανά εκείνος που “χτύπησε” στις καθυστερήσεις για να γράψει το 2-2 και να κρατήσει ζωντανό το αήττητο των ροσονέρι

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ