Ο πρώην προπονητής του Μάσιμο Αλέγκρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, και δήλωσε πως εκανε σωστή επιλογή

Από την Γιουβέντους στην «μισητή» Ρόμα ο Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τους «μπιανκονέρι» μετά από 7 χρόνια παρουσίας στο Τορίνο θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα αλλά από την νέα σεζόν θα φορά την φανέλα των «τζιαλορόσι».

Ο 29χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Ρωμαίους μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με ετήσιες απολαβές τα 6 εκατομμύρια ευρώ! Κλειδί στην απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα από την κάτοχο του Europa Conference League έπαιξε ο Ζοσέ Μουρίνιο, αφού αποτελούσε δική του εισήγηση η μετακόμισή του στην Ρώμη.

Ο πρώην προπονητής του Μάσιμο Αλέγκρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, και δήλωσε πως εκανε σωστή επιλογή που επέλεξε τους τζαλορόσι ως επόμενο βήμα στην καριέρα του λόγω… Μουρίνιο.

“Καταρχήν πρέπει να του πω καλή επιτυχία επειδή έχει δώσει πάρα πολλά στην Γιουβέντους. Είναι ένας πολύ άξιος παίκτης και πιστεύω ότι θα τα πάει καλά στην Ρόμα, πιστεύω μάλιστα πως είναι μία σωστή ομάδα για εκείνον”, τόνισε ο Αλέγκρι στον τηλεοπτικό σταθμό “Dazn”

“Είναι ένας παίκτης τον οποίο εξυπηρετεί το γεγονός πως στην επίθεση θα παίζει ο Είμπραχαμ. Έπειτα υπάρχει ο Μουρίνιο στην Ρόμα, που είναι πολύ ικανός”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ