Πέρασε και από το Λέτσε η «μεγάλη κυρία».

Η Γιουβέντους κλήθηκε να περάσει από το «Via Del Mare», απέναντι στη Λέτσε, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Serie A.

H «μεγάλη κυρία» σημείωσε την πέμπτη διαδοχική νίκη της απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο, αλλά και την τρίτη συνεχόμενη στο φετινό πρωτάθλημα.

Πέντε ματς χωρίς «τρίποντο» σημείωσαν οι γηπεδούχοι, με αποτέλεσμα να βρίσκονται πλέον μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Νικολό Φατζόλι στο 73’ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Αφού πήρε την μπάλα εξαπέλυσε ένα έξοχο σουτ ακριβώς έξω από την περιοχή, το οποίο πήγε στην πάνω δεξιά γωνία, στο δοκάρι και μέσα.

Άτυχος στάθηκε ο Μόρτεν Χίλμαντ στο 89’, καθώς με το σουτ του ακριβώς έξω από την περιοχή «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι.

Λέτσε: Φαλκόνε, Ζεντρί, Πόνγκρατσιτς, Μπασκιρότο, Γκάλο, Μπλιν (60′ Ασκιλντσεν), Χιούμλαντ, Γκονζάλες (87′ Ροντρίγκες), Ουντίν (60′ Μπαντά), Στρεφέτσα (82′ Ντι Φραντσέσκο), Σισέι.

Γιουβέντους: Σέζνι, Κουαδράδο, Γκάτι, Ντανίλο, Αλεξ Σάντρο, ΜακΚένι (46′ Φατζόλι), Ραμπιό, Σουλέ (84′ Μπονούτσι), Μιρέτι (62′ Κιν), Κόστιτς (72′ Ιλινγκ-Τζούνιορ), Μίλικ.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




Το παρθενικό γκολ του Φατζιόλι ήταν υπέροχο:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ