Δεν είχαμε νικητή ούτε στο Λέτσε ούτε στο Έμπολι.

H Ρόμα δεν τα κατάφερε στο «Via Del Mare», παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στη Λέτσε, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι «τζαλορόσι» δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους. Είδαν στο 7’ τον Ρότζερ Ιμπανέζ Ντα Σίλβα να σημειώνει αυτογκόλ και παρότι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Πάουλο Ντιμπάλα, που ευστόχησε σε πέναλτι στο 17’, δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να κάνουν την ανατροπή.

Έτσι, ισοβαθμούν πλέον στην τρίτη θέση με τη Μίλαν. Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, με τον πολύτιμο βαθμό που πήραν «έπιασαν» τη Φιορεντίνα στη 13η θέση.

Λέτσε: Φαλκόνε, Ζεντρί, Μπασκιρότο, Ουμτιτί, Γκάλο (74′ Πετσέλα), πλιν, Χιούμλαντ, Γκονζάλες (67′ Ασκιλντσεν), Στρεφέτσα (74′ Μπάντα), Ντι Φραντσέσκο (88′ Ουντίν), Κολόμπο (67′ Πέρσον).

Ρόμα: Ρουί Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιες, Ζαλέφσκι, Κριστάντε, Μάτιτς (83′ Βαϊνάλντουμ), Ελ Σαράουι, Ντιμπάλα, Πελεγκρίνι (88′ Σολμπάκεν), Αμπραχαμ (83′ Μπελότι).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:





1-1, ο Ντιμπάλα ευστοχεί από την άσπρη βούλα:



Στον αγώνα που προηγήθηκε, η Έμπολι και η Σπέτσια ήρθαν ισόπαλες 2-2, με τον Ντανιέλε Βέρντε να κάνει το 2-0 για τους φιλοξενούμενους στο 25’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 31’, αλλά ο Νικολό Καμπιάγκι στο 71’ και ο Ιμάνουελ Βινιάτο στο 90’+4’ «έσωσαν» τον βαθμό για την ομάδα τους.

Αμφότεροι οι αντίπαλοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Φαμπιάνο Παρίζι στο 21’ για τους γηπεδούχους και του Σαλβατόρε Εσποζίτο στο 49’ για το συγκρότημα του Λούκα Γκότι.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:





Σκοράρει ο Βέρντε με πέναλτι, ένταση με Νικολάου πρωταγωνιστή:




Τρομερό σουτ του Βέρντε από μεγάλη απόσταση για το 0-2:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ