Τι έγινε σε Τοσκάνη και Λέτσε.

Στο «Artemio Franchi» τέθηκαν αντιμέτωπες η Φιορεντίνα και η Νάπολι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Serie A, κι ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).

Οι «παρτενοπέι» παρέμειναν μεν στην κορυφή της κατάταξης, αλλά έχοντας πλέον πέντε συγκάτοικος. Συγκεκριμένα, τις Μίλαν, Λάτσιο, Αταλάντα, Τορίνο και Ρόμα.

Φιορεντίνα: Γκολίνι, Ντοντό, Μιλένκοβιτς, Ματίνες (69′ Ιγκόρ), Μπιράγκι (80′ Τέρζιτς), Μποναβεντούρα (69′ Μαλέ), Αμραμπατ, Μπαράκ, Ικονέ (59′ Κουαμέ), Σοτίλ (80′ Σαπονάρα), Γιόβιτς.

Νάπολι: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Κιμ, Μάριο Ρουί, Ανγκισά, Λομπότκα (78′ Ντομπελέ), Ζιελίνσκι (61′ Ελμάς), Λοσάνο (71′ Πολιτάνο), Κβαρατσχέλια (61′ Ρασπαντόρι), Οσιμέν (78′ Σιμεόνε).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




Στο «Via Del Mare» συναντήθηκαν, από την πλευρά τους, η Λέτσε και η Έμπολι, οι οποίες επίσης μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το μεταξύ τους 1-1.

Ο Φαμπιάνο Παρίζι έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους, ανοίγοντας το σκορ στο 22’ έπειτα από σλάλομ. Αφού πέρασε τους αντίπαλους αμυντικούς έκανε το σουτ από την άκρη της περιοχής για το 1-0.

Άμεση ήταν η αντίδραση των γηπεδούχων, καθώς έφεραν το ματς στα ίσα πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στο 40’ ο Γκαμπριέλ Στρεφέτσα με πολύ όμορφο σουτ από το όριο της περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις:




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ