Ο Κάιο Ζόρζε έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους και αυτό δεν το λένε μόνο οι Ιταλοί πλέον αλλά και οι Βραζιλιάνοι. Και μάλιστα ο πρόεδρος της Σάντος, Αντρές Ρουέντα. «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους για τον Κάιο. Δεν αποφασίσαμε ακόμη αν θα τον πουλήσουμε άμεσα ή θα φύγει τον Ιανουάριο, ως ελεύθερος. Δεν είναι […]

Ο Κάιο Ζόρζε έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους και αυτό δεν το λένε μόνο οι Ιταλοί πλέον αλλά και οι Βραζιλιάνοι. Και μάλιστα ο πρόεδρος της Σάντος, Αντρές Ρουέντα. «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους για τον Κάιο. Δεν αποφασίσαμε ακόμη αν θα τον πουλήσουμε άμεσα ή θα φύγει τον Ιανουάριο, ως ελεύθερος. Δεν είναι αλήθεια ότι δεν πουλάμε καλά. Δεν θέλαμε να δώσουμε τον Κάιο αλλά είμαστε αναγκασμένοι λόγω του συμβολαίου του», είπε σχετικά.

Η Σάντος, επομένως, για να μην τον χάσει ως ελεύθερο, θα πει το «ναι» για να ντυθεί Μπιανκονέρο άμεσα. Πιθανότατα με 3-4 εκατ. ευρώ. Η Γιουβέντους φέρεται να δίνει 2-3, οι Βραζιλιάνοι θέλουν 5-6, η συμφωνία θα βρεθεί κάπου στη μέση. Και έτσι, οι Τορινέζοι θα έχουν τον επιθετικό που έψαχναν και θα απομένει ο μέσος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ