Δοκίμασε την τύχη της με την έφεση που κατέθεσε, και τελικά δικαιώθηκε, και διορθώθηκε μια παραφωνία στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Παίρνει πίσω τους βαθμούς που της αφαιρέθηκαν και αναμένουμε να οριστεί η ημερομηνία για να γίνει ο αγώνας τελικά. «παρτενοπέι» vs «μπιανκονέρι» Την μία η Λίγκα τον αναβάλει και η Νάπολι ήθελε να πάει, και μετά […]

Δοκίμασε την τύχη της με την έφεση που κατέθεσε, και τελικά δικαιώθηκε, και διορθώθηκε μια παραφωνία στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Παίρνει πίσω τους βαθμούς που της αφαιρέθηκαν και αναμένουμε να οριστεί η ημερομηνία για να γίνει ο αγώνας τελικά.

«παρτενοπέι» vs «μπιανκονέρι» Την μία η Λίγκα τον αναβάλει και η Νάπολι ήθελε να πάει, και μετά η Λίγκα δίνει άδεια για να γίνει ο αγώνας αλλά η Νάπολι δεν μπορεί να κατέβει, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να γίνει ο αγώνας. Έτσι τουλάχιστον θέλουμε να πιστεύουμε. Με την κολοκατάσταση που ζούμε ποιος ξέρει τι αλλά θα βγουν ακόμα.

Για την ιστορία η  Νάπολι αρνήθηκε να μπει στο αεροπλάνο για το Τορίνο, έπειτα από τα κρούσματα των Ζιελίνσκι, Ελμάς κι ενός στελέχους της ομάδας.

Η ομάδα του ιταλικού Νότου που είχε χάσει στα χαρτιά με 3-0 δικαιώθηκε σε δεύτερο βαθμό για το γεγονός ότι δεν είχε μεταβεί στο Τορίνο για το μεταξύ τους ματς, λόγω κορωνοϊού. Σε όλη τη διαδικασία η Νάπολι προέταξε το επιχείρημα ότι δεν τους επιτράπηκε από τις τοπικές αρχές να ταξιδέψουν λόγω των μέτρων, έχοντας παράλληλα η παίξει με την Τζένοα η οποία είχε 25 κρούσματα.

Έτσι η Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή, που αποτελεί τον τελευταίο βαθμό που μπορούσε να προσφύγει η Νάπολι, δικαίωσε τους «παρτενοπέι» και πλέον πρέπει να βρεθεί ημερομηνία για να γίνει και πάλι το ματς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ