Εδώ και 10 μέρες η μεταγραφή του Αργεντινού άσου έχει "κολλήσει". Και κάποιες δηλώσεις του CEO της ομάδας περιπλέκουν το ζήτημα. Μετανιώνει ή όχι ο παίκτης που έφυγε (κλαίγοντας) από τη Γιούβε, όλα δείχνουν ότι στην παρούσα συγκυρία πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του, θέλει δε θέλει...

Ίντερ: Έχει χαθεί η μπάλα με τον… Ντιμπάλα! Το όνομα του Αργεντινού επιθετικού μπήκε στο πλάι αυτού της ομάδας του Μιλάνου με το… σφύριγμα της λήξης του 2-2 με τη Λάτσιο. Ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν για τη Γιουβέντους  και ο Ντιμπάλα είδε -και άκουσε- όλο το γήπεδο να τον αποχαιρετά με συγκινητικό τρόπο. Πιθανότατα, νόμιζε ότι, ποδοσφαιρικά, τα δάκρυά του σ’ εκείνο το παιχνίδι θα ήταν τα τελευταία. Και ότι πολύ σύντομα στη θέση τους θα έρχονταν τα χαμόγελα με τη νέα του, γαλαζόμαυρη φανέλα. Αλλά, ως τώρα… τζίφος!



Την κατάσταση έκανε ακόμη πιο περίπλοκη ο CEO της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, που μίλησε για το θέμα στον Τύπο, στο περιθώριο μιας εκδήλωσης στο Μιλάνο. “Δε θα αρνηθώ ότι είχαμε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Ντιμπάλα”, είπε. “Ο παίκτης είναι ένας από τους νέους δρόμους που εξετάζουμε αυτή τη στιγμή. Προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει συμφωνία. Για να συμβεί αυτό, πρέπει όλα τα μέρη να συγκλίνουν προς την ίδια κατεύθυνση…

Μια δύσκολη εξίσωση για την Ίντερ μπροστά…

Με δεδομένο ότι κι αυτές οι επαφές που λέει ο Μαρότα έχουν γίνει πριν από 10 μέρες -και από τότε τίποτε…- καταλαβαίνει κανείς ότι το πράγμα δεν είναι πλέον απλό. Και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές δεν το είχαν μελετήσει και πάρα πολύ. Στο ρόστερ της Ίντερ πριν ακόμη κι από τον Ρoμέλου Λουκάκου (δανεικός από την Τσέλσι με 8.000.000 το χρόνο με επιπλέον, 10 με τα μπόνους), υπήρχαν για την επίθεση ουκ ολίγοι παίκτες.

Λαουτάρο Μαρτίνες, Χοακίν Κορέα, Έντιν Τζέκο, Αλέξις Σάντσες… OK. Ο Τζέκο έκλεισε τα 36 του το Μάρτιο, αλλά έχει συμβόλαιο ως του χρόνου το καλοκαίρι. Και με 17 γκολ και 10 ασίστ σε 49 ματς (!) εφέτος για την ομάδα, κάθε άλλο παρά “ξεγραμμένο” μπορεί να τον πει κανείς. Και ο Σάντες δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ντιμπάλα, ασφαλώς, όμως δείχνει να έχει “καθίσει” στο συμβόλαιό του και απορρίπτει τις προτάσεις τη μια μετά την άλλη.

Ο Ντιμπάλα κάνει δεύτερες σκέψεις για τη Γιούβε…

Ο Κορέα, πάλι κλείνει τα 28 του τον Αύγουστο, αλλά το φεγγάρι δεν είναι ιδιαίτερα καλό για πώληση ή δανεισμό, μετά από μια μέτρια σεζόν με αρκετούς τραυματισμούς. Κι όσο για τον Μαρτίνεζ, δε γίνεται καν λόγος να κουνήσει από τη θέση του. Το να προστεθεί, εκτός από τον Λουκάκου και ο Ντιμπάλα στην εξίσωση είναι λίγο περίπλοκο. Ειδικά εφόσον ο Σιμόνε Ιντσάγκι θέλει να προωθήσει εφέτος κι ένα από τα ταλέντα της Ίντερ στην πρώτη ομάδα.

Η “Μούντο Ντεπορτίβο” έγραψε ήδη ότι ο Ντιμπάλα το… χτυπάει λίγο το κεφαλάκι του στον τοίχο για την απόφασή του να φύγει από τη Γιουβέντους. Και μπορεί να λέει την αλήθεια, με δεδομένο και ότι ο παίκτης ζητάει αμοιβή ύψους 7.000.000 το χρόνο, αλλά ανταπόκριση σε τέτοιους αριθμούς δε βρίσκει.

Και ίσως αυτό ακριβώς εννοούσε και ο Μοράτα όταν είπε για “σύγκλιση προς την ίδια κατεύθυνση”. Διότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ντιμπάλα έχει θέση στο ρόστερ της Ίντερ. Δεν υπάρχει όμως αμβιφολία και ότι η συγκυρία είναι κακή για τον παίκτη. Θα πρέπει, απλώς, να ρίξει τις απαιτήσεις του. Μετά και τον Λουκάκου, οι “νερατζούρι” δεν είναι πια σε αναμμένα κάρβουνα για μπροστά. Εκείνος, όμως, είναι. Και, δυστυχώς, μάλλον θα το πληρώσει -όπως συμβαίνει με όλα τα λάθη…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ