H κατάκτηση της Serie A από την Ίντερ δεν κράτησε την χαρά για πολύ, λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος (οι συνολικές οφειλές υπολογίζονται σε 630.100.000 ευρώ). Προβλήματα τα οποία ωθούν τόσο τον Αντόνιο Κόντε όσο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην πόρτα εξόδου, ειδικά από τη στιγμή που ο πρόεδρος της […]

H κατάκτηση της Serie A από την Ίντερ δεν κράτησε την χαρά για πολύ, λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος (οι συνολικές οφειλές υπολογίζονται σε 630.100.000 ευρώ).

Προβλήματα τα οποία ωθούν τόσο τον Αντόνιο Κόντε όσο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην πόρτα εξόδου, ειδικά από τη στιγμή που ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, επιβεβαίωσε αυτό που όλοι γνώριζαν από την προηγούμενη Παρασκευή.

Όπως αναφέρει το Sky Sports, ο γιος του μεγαλομετόχου της ομάδας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να χαρίσουν μισθούς δύο μηνών, που ισοδυναμεί με το 16,5% των συμβολαίου τους.

Ο Ζανγκ μίλησε για τις μεγάλες δυσκολίες της ομάδας και το πώς έχει επιβαρύνει την κατάσταση ο κορονοϊός από το 2020 και αναφέρθηκε και στα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία σε όλη τη βιομηχανία του ποδοσφαίρου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ