Με τον παλαίμαχο κεντρικό αμυντικό Ντανιέλε Μπονέρα, κατέβηκε στον αγώνα με την Νάπολι εκτός έδρας αφού ο Στέφανο Πιόλι, βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Κανένα πρόβλημα. Ο Βασιλιάς να είναι καλά που την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλου. Έχει πετύχει τα 10 από τα 18 γκολ της Μίλαν!  Ναι […]

Με τον παλαίμαχο κεντρικό αμυντικό Ντανιέλε Μπονέρα, κατέβηκε στον αγώνα με την Νάπολι εκτός έδρας αφού ο Στέφανο Πιόλι, βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Κανένα πρόβλημα. Ο Βασιλιάς να είναι καλά που την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλου. Έχει πετύχει τα 10 από τα 18 γκολ της Μίλαν! 

Ναι τίτλο;. Γιατί πλέον μπορούμε να μιλάμε ότι αυτή η Μίλαν και θέλει, αλλά το κυριότερο μπορεί να κατακτήσει το καμπιονάτο μετά από πολλά χρόνια. Αρκεί να συνεχίσει έτσι και να κάνει κάποιες προσθήκες για να δώσει βάθος στο σχετικά μικρό ρόστερ της.

Δεν είναι ένας συνηθισμένος σούπερ σταρ σαν όλους τους άλλους που έχουν περάσει από το ποδόσφαιρο. Ανήκει σε δική του ξεχωριστή κατηγορία. Είναι 39 και παραμένει ON FIRE! Το έχουν καταλάβει όλοι στην Ιταλία. Με τα δύο σημερινά γκολ επί της Νάπολι είναι ο πρώτος σκόρερ στο καμπιονάτο με 10 γκολ σε 6 αγώνες. Ναι Ζλάταν, τελικά δεν σε βλέπουν ούτε και στα 39 σου χρόνια!

Η Μίλαν σε μία εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, κέρδισε και τη Νάπολι και έμεινε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Με τον Ιμπραίμοβιτς να κάνει για ένα ακόμα παιχνίδι…όργια, σημειώνοντας δύο τέρματα, η Μίλαν πέρασε και από την έδρα της Νάπολι.

Napoli-Milan 1-3, il tabellino - Tuttosport

Το σκορ για την Μίλαν άνοιξε ο συνήθης ύποπτος, Ιμπαίμοβιτς, με άψογη κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ερνάντεζ, κάνοντας το 0-1 στο 20ο λεπτό. Η Νάπολι πίεσε, έχασε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ντι Λορέτζο στο 27ο λεπτό.

Η Μίλαν, έχοντας σε ένα ακόμα παιχνίδι σε εξαιρετική κατάσταση τον Ζλάταν, βρήκε το γκολ στην αντεπίθεση. Ειδικότερα, στο 54 ο Ρέμπιτς δέχτηκε την κάθετη μπαλιά και έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Ιμπραίμοιτς για να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

Η Νάπολι πίεσε και εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, μειώνοντας σε 1-2 με σουτ του Μέρτενς.
Το κερασάκι στην τούρτα για την επικράτηση της Μίλαν έβαλε ο Χάουγκε, στις καθυστερήσεις του αγώνα, σημειώνοντας το τελικό 1-3.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ