Ο Βασιλιάς την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλου. Έχει πετύχει τα 10 από τα 18 γκολ της Μίλαν! Και αν σήμερα πολλοί φοβόντουσαν τον αγώνα με την Φιορεντίνα, οι ποδοσφαιριστές της Μίλαν έδειξαν ότι αυτό το πρωτάθλημα το θέλουν πολύ. Μάλιστα σήμερα η Μίλαν έγραψε ιστορία αφού κατάφερε […]

Ο Βασιλιάς την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλου. Έχει πετύχει τα 10 από τα 18 γκολ της Μίλαν! Και αν σήμερα πολλοί φοβόντουσαν τον αγώνα με την Φιορεντίνα, οι ποδοσφαιριστές της Μίλαν έδειξαν ότι αυτό το πρωτάθλημα το θέλουν πολύ.

Μάλιστα σήμερα η Μίλαν έγραψε ιστορία αφού κατάφερε να ισοφαρίσει το κορυφαίο αήττητο σερί στην ιστορίας της 29 αγώνες αήττητη..

Ναι τίτλο;. Γιατί πλέον μπορούμε να μιλάμε ότι αυτή η Μίλαν και θέλει, αλλά το κυριότερο μπορεί να κατακτήσει το καμπιονάτο μετά από πολλά χρόνια. Αρκεί να συνεχίσει έτσι και να κάνει κάποιες προσθήκες για να δώσει βάθος στο σχετικά μικρό ρόστερ της.

Η Μίλαν σε μία εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, κέρδισε και τη Φιορεντίνα και ας μην είχε τον μεγάλο της σταρ στην σύνθεση της, και έμεινε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. 

Milan-Fiorentina 2-0 al 90': il Diavolo vola | Serie A News

Ο Ρομανιόλι άνοιξε το σκορ (17′) από ασίστ του κορυφαίου του αγώνα, Κεσί, ο οποίος στη συνέχεια κλείδωσε με πέναλτι το τρίποντο (27′). Ο ίδιος αργότερα αστόχησε από την άσπρη βούλα, αλλά οι Βιόλα δεν μπόρεσαν να απαντήσουν και άφησαν τους Ροσονέρι να βρεθούν στο +5 από την Ιντερ στη μοναξιά της κορυφής. Μάλιστα καλπάζουν τόσο εντυπωσιακά, ώστε ισοφάρισαν πλέον το κορυφαίο αήττητο σερί τους με 29 αγωνιστικές (σ.σ.: από το 1972-’73) και πάνε για ιστορικό ρεκόρ…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ