Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μιλάνο για την επέκταση του συμβολαίου του.

Στο προσκήνιο έχει έλθει τις τελευταίες ημέρες η ανανέωση του συμβολαίου του Ραφαέλ Λεάο με τη Μίλαν, το οποίο λήγει το 2024.

Οι «ροσονέρι» του είχαν αρχικά προτείνει νέο συμβόλαιο έως το 2026, αντί 4,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, το οποίο δεν αποδέχθηκε.

Πλέον, ήρθε η ώρα να επανέλθουν, με νέα πρόταση, ελπίζοντας πως θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του και θα τον «δέσουν» για αρκετό καιρό ακόμα.

Περιμένουν, βέβαια, να ρίξει κι εκείνος νερό στο κρασί του. Στην τελευταία επικοινωνία τους ο 23χρονος επιθετικός ζήτησε εφτά εκατ. ευρώ ετησίως.

Επίσης, δεν επιθυμεί να υπάρχει στο καινούριο συμβόλαιό του ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 150 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την επιθυμία των Μιλανέζων.

Όσο, πάντως, η υπόθεσή του εκκρεμεί είναι λογικό να υπάρχουν ομάδες που παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις, ώστε να «χτυπήσουν» όταν κρίνουν τη στιγμή ως κατάλληλη.

Η Τσέλσι, για παράδειγμα, ρίχνει ματιές προς Ιταλία μεριά. Δεν υπάρχει καμία κίνηση μέχρι στιγμής, αλλά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα κάνει στο μέλλον.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ