Ζλάταν εναντίον Κριστιάνο ή Κριστιάνο εναντίον Ζλάταν. Δύο ποδοσφαιρικοί σούπερ σταρ με ένα κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα. όσο μεγαλώνουν γίνονται καλύτεροι. Στα 39 ο Βασιλιάς Ίμπρα και στα 36 ο CR7 είναι οι ηγέτες στις ομάδες τους, και προσφέρουν μοναδικές στιγμές ποδοσφαιρικές απόλαυσης σε κάθε εμφάνιση τους. Πολλοί αναρωτιούνται ποιος είναι ο καλύτερος. Αλλά στο παρελθόν […]

Ζλάταν εναντίον Κριστιάνο ή Κριστιάνο εναντίον Ζλάταν. Δύο ποδοσφαιρικοί σούπερ σταρ με ένα κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα. όσο μεγαλώνουν γίνονται καλύτεροι. Στα 39 ο Βασιλιάς Ίμπρα και στα 36 ο CR7 είναι οι ηγέτες στις ομάδες τους, και προσφέρουν μοναδικές στιγμές ποδοσφαιρικές απόλαυσης σε κάθε εμφάνιση τους. Πολλοί αναρωτιούνται ποιος είναι ο καλύτερος. Αλλά στο παρελθόν είχαν μονομαχήσει για το στέμμα. 

Τι και εάν πέρασε από την δοκιμασία του κορονοϊού, τι και εάν βρίσκεται ένα βήμα πριν τα σαράντα χρόνια του, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει πάρει από το χέρι την Μίλαν, παστελώνει συνεχώς τους αντίπαλους τερματοφύλακες και είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Από την άλλη και ο Κριστιάνο δεν καταλαβαίνει από ηλικίες. Μια καριέρα γεμάτη διακρίσεις και παράσημα για τον Κριστιάνο Ρονάντο που συνεχίζει να γράφει ιστορία, έφτασε τα 27 γκολ το 2020 και έγινε ο πρώτος σκόρερ στα πέντε μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σαν το παλιό καλό κρασί

Αν πολλοί αναρωτούνται ποιος είναι καλύτερος, στο παρελθόν αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους στο γήπεδο με διαιτητή τον μοναδικό Έρικ Καντονά. Ποιος κέρδισε σε αυτήν την επική μονομαχία. Δείτε το μοναδικό βίντεο.

Η μεγάλη μονομαχία Ρονάλντο VS Ζλάταν, με διαιτητή τον “Βασιλιά” Έρικ Καντονά

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ