Ο Ζλάταν όταν επιστρέφει είναι αγριεμένος. Θυμόμαστε το comeback μετά τον κορονοιό που έκανε παπάδες και ήταν ασυγκράτητος. Να μην περιμένουμε και τώρα μια από τα ίδια. Αφού δεν είχαν σημαντικές απώλειες οι ροσονέροι χωρίς τον αρχηγό τους, τώρα με ένα Ζλάταν να γυαλίζει το μάτι του, ποιος τους πιάνει! Ο Βασιλιάς  την έχει πάρει […]

Ο Ζλάταν όταν επιστρέφει είναι αγριεμένος. Θυμόμαστε το comeback μετά τον κορονοιό που έκανε παπάδες και ήταν ασυγκράτητος. Να μην περιμένουμε και τώρα μια από τα ίδια. Αφού δεν είχαν σημαντικές απώλειες οι ροσονέροι χωρίς τον αρχηγό τους, τώρα με ένα Ζλάταν να γυαλίζει το μάτι του, ποιος τους πιάνει!

Ο Βασιλιάς  την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλουΗ Μίλαν σε μία εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, στον νικηφόρο αγώνα με τη Νάπολι έχασε τον Ιμπραίμοβιτς αφού πριν στον αγώνα είχε κάνει…όργια, σημειώνοντας δύο τέρματα και  πέρασε και από την έδρα της Νάπολι.

Αλλά μετά όλοι ήταν σε αναμμένα κάρβουνα στην Μίλαν αφού ο  Ιμπραχίμοβιτς έφυγε από το παιχίδι με μυϊκό τραυματισμό στο 79ο λεπτό.

Ο πολύπειρος Σουηδός φορ είναι ετοιμοπόλεμος πλέον, αλλά δεν θα ρισκάρει να μπει σήμερα στο ματς με την Τζένοα και να υποστεί κάποια υποτροπή και θα παρακολουθήσει το ματς από την κερκίδα.

Κάπως έτσι, ο Ζλάταν θα φουλάρει από αύριο και θα είναι πιθανότατα ετοιμοπόλεμος στο ματς με την εξαιρετική φέτος Σασουόλο που είναι στο -5 από την κορυφή!

Δεν είναι ένας συνηθισμένος σούπερ σταρ σαν όλους τους άλλους που έχουν περάσει από το ποδόσφαιρο. Ανήκει σε δική του ξεχωριστή κατηγορία. Είναι 39 και παραμένει ON FIRE! Το έχουν καταλάβει όλοι στην Ιταλία. Με τα δύο γκολ επί της Νάπολι είναι ο πρώτος σκόρερ στο καμπιονάτο με 10 γκολ σε 6 αγώνες. Ναι Ζλάταν, τελικά δεν σε βλέπουν ούτε και στα 39 σου χρόνια!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ