Το ιδανικό για την Γιουβέντους θα ήταν να βρεθεί κάποια ομάδα και να πληρώσει τη ρήτρα ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Η Γιουβέντους δεν σκοπεύει να κόψει τον δρόμο στον Ματίας Ντε Λιχτ, ο οποίος είναι φευγάτος προς Λονδίνο.

Ο Τόμας Τούχελ θέλει τον 22άχρονο κεντρικό αμυντικό στην Τσέλσι. Ο Ολλανδός δείχνει να προτιμάει τους «μπλε», ύστερα από μία διετία στο Τορίνο.

Ο CEO της «μεγάλης κυρίας», Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, αποκάλυψε πως είναι διατεθειμένοι να ξεκινήσουν συζητήσεις με τους Άγγλους, για να βρουν μια λύση που θα συμφέρει όλες τις πλευρές.

Όπως παραδέχθηκε: «Είναι αδύνατο να κρατήσεις τους παίκτες όταν θέλουν να φύγουν από τον σύλλογο. Αλλά και τα τρία μέρη στις διαπραγματεύσεις πρέπει να είναι ικανοποιημένα».

Η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στα 100 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ποσό που δεν μπορούν να δώσουν οι Λονδρέζοι.

Πρότειναν αρχικά 40 εκατ. ευρώ. Η «Γιούβε», όμως, αρνήθηκε. Τώρα, θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις, έως ότου βρεθεί η «χρυσή τομή».

Εξάλλου, ο παίκτης ξεκάθαρα προτιμάει την Τσέλσι και η Γιουβέντους κατανοεί πως δεν μπορεί να τον κρατήσει «αιχμάλωτο». Για αυτό και εν τέλει υποχώρησε.

Το ιδανικό για την Γιουβέντους θα ήταν να βρεθεί κάποια ομάδα και να πληρώσει τη ρήτρα ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Οπότε οι μπιανκονέρι κοιτάζουν να πάρουν την πιο κοντινή προσφορά στην ρήτρα  για να μην έχουν μεγάλη “χασούρα”. Είχαν δώσει 85 εκατομμύρια ευρώ τρία χρόνια πριν για να τον πάρουν από τον Άγιαξ.

Από την πλευρά της η Τσέλσι είναι έτοιμη να κάνει νέα προσφορά ύψους 75 εκατομμυρίων.

Πλησιάζουν την χρυσή τομή οι δύο πλευρές όπως φαίνεται.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ