Η τεσσάρα όπως και να το δεις δεν είναι και το καλύτερο ακόμα και σε ανεπίσημο φιλικό προετοιμασίας, ειδικά αν είσαι Γιουβέντους.

Στο παιχνίδι που έλαβε χώρα στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους, ο Μοράτα ήταν «καυτός» και έγραψε χαττρικ κόντρα στην πρώην του.

Η τεσσάρα όπως και να το δεις δεν είναι και το καλύτερο ακόμα και σε ανεπίσημο φιλικό προετοιμασίας, ειδικά αν είσαι Γιουβέντους.

Ο προπονητής της, όμως είδε και θετικά πράγματα από το χθεσινό φιλικό.

Ο Αλέγκρι μίλησε μετά τον αγώνα στο Sky Sport Italia.

«Αυτή η ήττα μπορεί να μας κάνει μόνο καλό»

«Ήμασταν κουρασμένοι, καθώς έχουμε δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις μετά την επιστροφή μας από την Αμερική. Η Ατλέτι είναι σίγουρα σε πιο προχωρημένο στάδιο από εμάς στην προετοιμασία της αλλά δεν υπάρχει ακόμα δικαιολογία. Η μόνη λύση είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προετοιμαστούμε για την έναρξη της σεζόν κόντρα στη Σασουόλο . Πρέπει να βρούμε τα θετικά από τις αρνητικές καταστάσεις, έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε, πάνω από όλα ψυχικά. Γνωρίζουμε ότι όταν υπάρχουν τρεις βαθμοί προς διεκδίκηση, η νοοτροπία μας θα είναι διαφορετική».

«Αυτή είναι η ομάδα που έχουμε, πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Σασουόλο με διαφορετική διάθεση»

«Αυτή τη στιγμή, πρέπει να δουλέψω με αυτούς τους παίκτες, έχουμε όλη την ποιότητα και τις δυνατότητες που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν. Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας, να είμαστε πιο αποφασισμένοι, αυτό που έκανε η Ατλέτικο σήμερα. Δεν μπορώ να πω τίποτα για τον Μοράτα, γιατί είναι παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης»

Γεμάτο απουσιολόγιο για την Γιουβέντους, αφού ο  Χουάν Κουαδράδο δεν αγωνίστηκε λόγω γαστρεντερίτιδας, ο Μόιζε Κεν ήταν τιμωρημένος για πειθαρχικό παράπτωμα. Μάλιστα στον αγώνα με την Σασουόλο δεν θα αγωνιστούν οι Μόιζε Κεν και ο Αντριάν Ραμπιό αφού κουβαλάνε ποινή, και τραυματίες παραμένουν οι Πολ Πογκμπά και Γουέστον Μακένι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ