Η Γιουβέντους μίλησε τελευταία και κυριολεκτικά στο παρά ένα, και "έκλεψε" μέσα από τα χέρια της Ίντερ τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της Τορινό

Mόνο τα τυπικά είχαν απομείνει ώστε ο Γκλέισον Μπρέμερ να αποτελέσει κι επίσημα παίκτη της Ίντερ, κάτι που το είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος, μέσω social media.

Ο 25άχρονος αμυντικός της Τορίνο είχε έρθει  σε συμφωνία με τους Μιλανέζους για συμβόλαιο έως το 2027, το οποίο θα προσθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό του το ποσό των 3 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο μάνατζέρ του, μάλιστα, ταξίδεψε στη Λομβαρδία και συναντήθηκε με τους διοικούντες, ώστε να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Τούμπα όλα και «μπιανκονέρι» ο Βραζιλιάνος στόπερ!

Η Γιουβέντους μίλησε τελευταία και κυριολεκτικά στο παρά ένα, και “έκλεψε” μέσα από τα χέρια της Ίντερ τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της Τορινό, που έψαχνε ακόμα μεγαλύτερη προσφορά.

Η «Μεγάλη Κυρία» έδωσε ρέστα με 40+7 εκατ. ευρώ για τον παίχτη της συμπολίτισσάς της, και… άφησε την Ίντερ στο περίμενε!

Το ξαφνικό μπάσιμο προέκυψε λόγω Ματάις Ντε Λιχτ. Βγήκε στην αγορά, προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του. Έδωσε τελικά 10 λιγότερα από όσα πείρε από την Μπάγερν και ο παίκτης  συμβόλαιο 5 εκατ. τον χρόνο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ