Η νέα απογοητευτική εμφάνιση έφερε έριδες στους Μπιανκονέρι. Ήττα από την Μπενφίκα και το κοντέρ κολλημένο στο μηδέν στο Champions League.

Τα άσχημα αποτελέσματα φέρνουν και τριγμούς στο εσωτερικό της Γιουβέντους. Οι σχέσεις παικτών-προπονητή δεν είναι οι ιδανικές και όλα είναι έτοιμα να τιναχθούν στον… αέρα.

Η νέα απογοητευτική εμφάνιση έφερε έριδες στους Μπιανκονέρι. Ήττα από την Μπενφίκα και το κοντέρ κολλημένο στο μηδέν στο Champions League.

Μετά το τέλος του ματς στο Τορίνο ο κόσμος γιούχαρε έντονα παίκτες  Αλέγκρι.

Στη συνέντευξη Τύπου του Αλέγκρι πριν το ματς της Γιουβέντους στη Μόντσα, στην οποία ειρωνεύτηκε τους δημοσιογράφους:

«Μου είχε λείψει αυτό, το να γράφεται ότι μπορεί να απολυθώ, ότι είναι αβέβαιο το μέλλον κλπ. Με την πρώτη γκέλα λέτε τα ίδια πράγματα. Με διασκεδάζει αυτό». Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το ποια λάθη έχει κάνει σε αυτό το ξεκίνημα, απάντησε: «Τι λάθη έκανα; Μπορεί να έκανα λάθος στις αλλαγές ή στην προετοιμασία των αγώνων ή στην 11άδα».

Για το Champions League:

«Το βλέπουν όλοι ότι δεν έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως. Εχουμε έναν τραυματισμό περισσότερο από πέρυσι αλλά με 8 ματς περισσότερα. Μας λείπουν τα αποτελέσματα αλλά δεν πρέπει να πετάξουμε όσα καλά έχουμε κάνει ως τώρα. Είμαστε στο -4 στο πρωτάθλημα αλλά έχουμε κάνει καλά πράγματα. Το βλέπουν όλοι: Είχα ποτέ όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου; Οχι. Η ομάδα τα πάει καλά; Ναι, με δεδομένες τις συνθήκες».

Στο τέλος τους έστειλε όλους. Ακόμα ψάχνονται όλοι….

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ