Μίλησε για όλους και για όλα ο Σέρβος φορ.

Ο Λούκα Γιόβιτς είναι πλέον κάτοικος Φιορεντίνα. Ο Σέρβος επιθετικός αφήνει πίσω το κεφάλαιο Ρεάλ Μαδρίτης και συνεχίζει στους «βιόλα».

Εκεί ευελπιστεί να βρει ξανά τον καλό του εαυτό. Πάντως στα φιλικά ματς έδειξε ήδη τις…άγριες διαθέσεις που έχει με τα 4 γκολ που πέτυχε.

Στο Αρτέμιο Φράνκι τον έχουν ήδη αγαπήσει και είναι σίγουροι πως θα μπορέσει να αντικαταστήσει επάξια του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γιόβιτς αναφέρθηκε στη Serie A, στον Αντσελότι, στους Ντούσαν Βλάχοβιτς και Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και στην επιλογή του νούμερου «7».

«Είμαι πολύ ευτυχής που βρίσκομαι εδώ και φοράω τη φανέλα της Φιορεντίνα. Μια ομάδα που έχουν τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο πολλοί Βαλκάνιοι ποδοσφαιριστές στο παρελθόν. Είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής. Μπορώ να παίξω είτε με δεύτερο επιθετικό πλάι μου είτε μόνος μου. Τα έχω κάνει και τα δύο στην καριέρα μου.

Ο Ντούσαν – Βλάχοβιτς – μου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη Φιορεντίνα. Για την ομάδα, για τον κόσμο της. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Με τον Αντσελότι η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε μιλήσει ωστόσο ο Ιταλός είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία. Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί του. Όσον αφορά τη φανέλα διάλεξα το νούμερο 7. Δεν υπήρχαν πολλοί άλλοι διαθέσιμοι αριθμοί που μου άρεσαν. Ας ελπίσουμε πως θα μου φέρει γούρι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με εμπνέει και εύχομαι να κάνω όσα έκανε στην Ιταλία. Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών», είπε ο 24χρονος επιθετικός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ