Ο Σουηδός σούπερ σταρ της Μίλαν μάς έλυσε την απορία.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν είναι ευτυχισμένος στη Μίλαν. Δεν φταίει η ομάδα, αλλά ο ίδιος.

Ο 40χρονος επιθετικός έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από διαδοχικούς τραυματισμούς. Έχει χάσει πολλά ματς κι αυτό τον πληγώνει.

Παρ’ όλα αυτά, ελπίζει πως κατακτήσει με τους «ροσονέρι» τον τίτλο στο φετινό πρωτάθλημα της Serie A, ώστε η σεζόν να αποκτήσει νόημα.

«Αυτή η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά. Έχουμε κάνει πάρα πολλές θυσίες για να φθάσουμε έως εδώ! Είμαστε στην κορυφή της Serie A αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο, υπάρχει δρόμος ακόμα», ανέφερε αρχικά ο σούπερ σταρ των Μιλανέζων.

Όπως πρόσθεσε: «Έχουμε μια νεανική ομάδα, αλλά μέρα με τη μέρα οι παίκτες μας παίρνουν εμπειρίες. Εγώ έχω την εμπειρία. Ξέρω πως από εβδομάδα σε εβδομάδα μπορούν να αλλάξουν πάρα πολλά στο ποδόσφαιρο.

Εδώ και δυόμιση έτη που είμαι στην Μίλαν παλεύουμε μέχρι το τέλος. Αλλά μας λείπει ο τίτλος. Αυτό είναι το νόημα. Πρέπει να κατακτάς τίτλους, αλλιώς είναι σαν να μην έχει κερδίσει τίποτα».

Καταλήγοντας, εξήγησε πως δεν είναι καλά, καθώς: «Στενοχωριέμαι κι έχω πολλά νεύρα, καθώς δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Αλλά κυρίως επειδή δεν μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ, να παίζω ποδόσφαιρο. Όμως, θέλω να τους βοηθήσω με κάθε τρόπο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ