Η αρμάδα του Μιλάνου είναι 34 αγώνες αήττητη. Δεύτερο μεγάλο ρεκόρ. Σκοράρει για 35 σερί αγώνες πρωταθλήματος (νέο ρεκόρ), και σε ένα αγώνα με πολλες απουσίες κέρδισε στα χασομέρια την καλή Λάτσιο με 3-2. Ό ήρωας της βραδιάς είναι ο Ερνάντες που πέτυχε το γκολ της τεράστιας νίκης. Η Μίλαν κάνει μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, […]

Η αρμάδα του Μιλάνου είναι 34 αγώνες αήττητη. Δεύτερο μεγάλο ρεκόρ. Σκοράρει για 35 σερί αγώνες πρωταθλήματος (νέο ρεκόρ), και σε ένα αγώνα με πολλες απουσίες κέρδισε στα χασομέρια την καλή Λάτσιο με 3-2. Ό ήρωας της βραδιάς είναι ο Ερνάντες που πέτυχε το γκολ της τεράστιας νίκης.

Η Μίλαν κάνει μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, και ακόμα και χωρίς τον Ζλάταν που επιστρέφει αρχές της χρονιάς, έστειλε ακόμα ένα μήνυμα τίτλου. Δεν αφήνει την κορυφή και η μονομαχία της πόλης του Μιλάνο συνεχίζεται. Οι υπόλοιποι αντίπαλοι για τον τίτλο σιγά σιγά μένουν από δυνάμεις. 

Η μοναδική πορεία της στα Top-5 πρωταθλήματα από τον περασμένο Μάρτιο τής έχει δώσει τέτοια ψυχολογία, που δεν καταλαβαίνει από απουσίες, ακόμα και αν αφορά τον μεγάλο Ζλάταν, από κούραση με το μικρό σχετικά ρόστερ, και συνεχίζει για το σκουντέτο. Το 2021 είναι η χρονιά της μεγάλης ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες

Μίλαν – Λάτσιο 3 – 2

Οι Rossoneri παρά τις πολύ σημαντικές απουσίες βρήκαν τον τρόπο να πάρουν μια ακόμα νίκη και να συνεχίσουν την τρελή κούρσα για τον τίτλο. Χωρίς Ζλαταν, και με σημαντικές απουσίες οι ποδοσφαιριστές του Στέφανο Πιολι έχουν μπολιαστεί με το μικρόβιο της νίκης. Αυτό που τους έλειψε τόσα χρόνια.

Η Μίλαν ήθελε μόνο τη νίκη για να την αφήσει πίσω ξανά και μέχρι το 92′ τα έκανε μαντάρα. Αν και προηγήθηκε νωρίς με 2-0 ισοφαρίστηκε σε 2-2 από τη Λάτσιο αλλά λυτρώθηκε από τον Ερνάντες που έκανε το 3-2 στις καθυστερήσεις και την έστειλε ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι «ροσονέρι» με πέντε σημαντικές απουσίες στο ενεργητικό του προηγήθηκαν 2-0 πριν συμπληρωθούν 20 λεπτά αγώνα, αλλά οι «λατσιάλι» δεν το έβαλαν κάτω και «απάντησαν» με 2 γκολ. Μέχρι το 92ο λεπτό κρατούσαν το βαθμό, αλλά ο Ερνάντες με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ρέμπιτς έστειλε τους γηπεδούχους στον «έβδομο ουρανό».
Η εφετινή πορεία της Μίλαν είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή και… συνεχίζεται. Οι «ροσονέρι» με την επικράτησή τους επί της Λάτσιο με 3-2 εξακολουθούν να φιγουράρουν στην κορυφή του καμπιονάτο και μετά από αρκετά χρόνια δείχνουν ικανοί να επιστρέψουν στους τίτλους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ