Συγκλονιστικό φινάλε στο Έμπολι, με νικητές τους «ροσονέρι».

Η Έμπολι και η Μίλαν τέθηκαν αντιμέτωπες στο «Stadio Carlo Castellani», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Serie A.

Από το 2017 έχουν να χάσουν οι «ροσονέρι» από τη συγκεκριμένη αντίπαλο. Πανηγύρισαν την έβδομη νίκη τους στα τελευταία έντεκα παιχνίδια τους και την τέταρτη διαδοχική, με 3-1.

Στην πρώτη καλή ευκαιρία του ματς, στο 7’, ο Ολιβιέ Ζιρού έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω, ενώ στο 9’ ο Ραφαέλ Λεάο είδε το σουτ του να αποκρούεται την τελευταία στιγμή από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να απειλούν, χωρίς ουσία όμως. Στο 36’ ο Φοντέ Μπαλό-Τουρέ φάνηκε να βρίσκει την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής όμως έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Ο Λεάο έχασε ακόμα μία καλή ευκαιρία στο 42’.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα ούτε με τον Ραζβάν Μάριν ούτε με τον Μάρτιν Σατριάνο.

Στο 58’ ο Ζιρού «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι, για να έρθει ο Άντε Ρέμπιτς στο 79’ να ανοίξει το σκορ, σπρώχνοντας την μπάλα προ κενής εστίας.

Ο Σαμ Λάμερς απώλεσε «χρυσή» ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα στο 89’. Αφού βρήκε λίγο χώρο μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Ο Νεντίμ Μπαϊράμι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Σούταρε από φάουλ ακριβώς έξω από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα μέσα από το δεξί δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 90’+4’ ο Φοντέ Μπαλό Τουρέ κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά μέσα στην περιοχή κι έκανε το 2-1 για την ομάδα του.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λεάο στο 90’+7’, ο οποίος εισέβαλε στην περιοχή έπειτα από έξοχη κούρσα, πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σκόραρε προ κενής εστίας.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψαν οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι, την τρίτη φετινή ήττα της υπέστη η Έμπολι.

Έμπολι: Βικάριο, Στογιάνοβιτς, Ντε Βίντερ, Λουπέρτο, Παρίζι, Γκράσι (45+2′ Μαρίν), Χάας (83′ Καμπιάγκι) Χέντερσον (58′ Μπαϊράμι), Πιάτσα (58′ Μπαντινέλι), Λάμερς, Σατριάνο (83′ Ντέστρο).

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια (39′ Καλουλού), Κιάερ (72′ Ντεστ), Τομόρι, Μπαλό-Τουρέ, Μπενασέρ, Τονάλι, Σαλεμάκερς (33′ Κρούνιτς), Ντε Κετελάρε (73′ Ντίαθ), Λεάο, Ζιρού (73′ Ρέμπιτς).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




«Σφαίρα» στην αντεπίθεση ο Λεάο, με λόμπα το 1-3:




1-2, ΛΥΤΡΩΤΗΣ ο Μπαλό Τουρέ:




1-1, προσωρινό σοκ με απίστευτη εκτέλεση του Μπαϊράμι:



0-1, έδωσε τη λύση ο Ρέμπιτς, χόρεψε την άμυνα ο Λεάο:




Φοβερή εκτέλεση φάουλ του Ζιρού, η μπάλα στο δοκάρι:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ