Η αρμάδα του Μιλάνου είναι 33 αγώνες αήττητη. Δεύτερο μεγάλο ρεκόρ. Σκοράρει για 34 σερί αγώνες πρωταθλήματος (νέο ρεκόρ), και μετά από τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στο δύσκολο τεστ στην έδρα της Σασουόλο, έδειξε τα καρύδια της, και πήρε διπλό τίτλου, κάνοντας ακόμα ένα ευρωπαϊκό ρεκόρ! Και νέο ρεκόρ  Με το γκολ  αστραπή του Ραφαέλ […]

Η αρμάδα του Μιλάνου είναι 33 αγώνες αήττητη. Δεύτερο μεγάλο ρεκόρ. Σκοράρει για 34 σερί αγώνες πρωταθλήματος (νέο ρεκόρ), και μετά από τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στο δύσκολο τεστ στην έδρα της Σασουόλο, έδειξε τα καρύδια της, και πήρε διπλό τίτλου, κάνοντας ακόμα ένα ευρωπαϊκό ρεκόρ!

Και νέο ρεκόρ 

Με το γκολ  αστραπή του Ραφαέλ Λεάο (στα 6.7 δευτερόλεπτα, χρόνο – ρεκόρ στην ιστορία ΟΛΩΝ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων πρώτης κατηγορίας)

Η Μίλαν κάνει μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, και ακόμα και χωρίς τον Ζλάταν που επιστρέφει αρχές της χρονιάς, έστειλε ακόμα ένα μήνυμα τίτλου από την έδρα της πολύ δυνατής την φετινή χρονιά Σασουόλο. 

Η μοναδική πορεία της στα Top-5 πρωταθλήματα από τον περασμένο Μάρτιο τής έχει δώσει τέτοια ψυχολογία, που δεν καταλαβαίνει από απουσίες, ακόμα και αν αφορά τον μεγάλο Ζλάταν, από κούραση με το μικρό σχετικά ρόστερ, και συνεχίζει για το σκουντέτο. Το 2021 είναι η χρονιά της μεγάλης ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Σασουόλο – Μίλαν 1 – 2

Οι Rossoneri παρά τις πολύ σημαντικές απουσίες βρήκαν τον τρόπο να προηγηθούν 0-2 στο MAPEI Stadium της Εμίλια-Ρομάνια και υποχρεώσαν σε ήττα την Σασουόλο, που απλά κατάφερε να μειώσει στο φινάλε.

Η Μίλαν άνοιξε το σκορ με το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία των 5 μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Με τη σέντρα ο Τσαλχάνογλου πήρε και ανέβηκε, πέταξε στον χώρο στον Ραφαέλ Λεάο και εκείνος τελείωσε τη φάση στο τετ-α-τετ, γράφοντας το 0-1 στα 6.7 δευτερόλεπτα!

Στο 9’ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ξανά αλλά το γκολ του Τσαλχάνογλου δεν μέτρησε για τα εκατοστά που ήταν εκτεθειμένος ο Σαλεμάκερς, ο οποίος όμως στο 26’ πήρε το αίμα του πίσω καθώς στην κόντρα, ύστερα από τρομερή κούρσα και ασίστ του Ερναντέζ, έγραψε το 0-2. Η Μίλαν διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της σκορ και κατάφερε να δει την αντίπαλό της απλά να μειώνει στο 90’ με φάουλ του Ντομένικο Μπεράρντι το οποίο κόντραρε (1-2).

https://www.youtube.com/watch?v=403tf5dz13w

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ